Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PR2Advertising.ro sprijina companiile pe timp de criza. Publica si tu gratuit comunicatele companiei tale

0

Orice companie care isi doreste sa comunice in perioada 20 martie – 20 aprilie 2020 primeste sprijin din partea PR2Advertising.ro, mai exact posibilitatea de a posta gratuit comunicate pe cele trei site-uri mentionate. Crearea contului si publicarea comunicatelor sunt, de asemenea, gratuite. 

Instructiunile sunt simple. Primul pas este ca fiecare companie sa isi creeze un cont pe PR2Advertising.ro, Comunicate-PR.ro si  Comunicare-Online.ro, iar urmatorul pas este sa trimita un e-mail catre office@pr2advertising.ro in care sa mentioneze numele aferent contului creat (user), astfel incat sa se poata face un upgrade al contului, iar cei care publica sa poata posta articole pe cele trei site-uri, fara moderare. 

Astfel, chiar daca in perioada crizei bugetele scad si comunicarea va fi cea mai afectata, vei putea publica un comunicat pe zi (cu foto si pana la 3 link-uri incluse), pentru a nu pierde legatura cu publicul si consumatorii tai, dar si pentru a-ti consolida campaniile de SEO.

Tine cont, insa, ca ne dorim sa sprijinim cresterea afacerilor si comunicarea companiilor care isi doresc sa construiasca, motiv pentru care le oferim gratuit aceste servicii, insa, inainte de a publica, te rugam sa citesti si sa respecti regulile si conditiile de publicare pe site-urile mentionate. Le gasesti aici.

PR2Advertising.ro este un site de comunicate de presa care isi propune sa sprijine companiile in procesul comunicarii si sa aduca brandurile, produsele si serviciile mai aproape de target. Rezonam cu ideea ca promovarea si comunicarea sunt procese importante in construirea imaginii unui brand, lucru care se reflecta in mod direct in succesul pe care acestea le au pe piata. Din acest motiv, sub sloganul „stay in touch with your target”, PR2Advertising.ro isi propune sa faciliteze comunicarea companiilor cu targetul vizat. 

Comunicate-PR.ro este site-ul care aduce comunicate de presa din cele mai diverse domenii precum: afaceri, fashion, evenimente, activitati non-guvernamentale si multe altele.

Comunicare-online.ro este locul unde gasesti comunicate de presa din mediul business si nu numai, publicate de diverse companii. Aici poti cunoaste mai mult un brand si te poti inspira din ideile de afaceri care au avut succes, dar poti si sa comunici noutati despre business-ul tau. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.