Poveștile tinerilor Proactivi

0

Rețeaua CAN alături de Asociația pentru Parteneriat Comunitar Brașov au demarat de la începutul acestui an, proiectul Proactivi pentru Gârcini, prin care încearcă să aducă organizarea comunitară în cartierul Gârcini, Săcele, prin implicarea tinerilor din comunitatea locală.

Banner campanie

Începând cu luna aprilie, cele două organizații lansează campania Poveștile tinerilor Proactivi, ce se va întinde pe parcursul a trei luni. În fiecare săptămână în perioada aprilie-mai-iunie vom afla mesajul și povestea unuia dintre cei 12 tinerii implicați în cadrul proiectului. Unul dintre mesajele ce se va regăsi în cadrul campaniei: „ Știai că prin faptele noastre demne, putem fi un exemplu pentru toti cei din jur? ” . Această campanie are scopul de a conștientiza rolul cetățenilor în rezolvarea problemelor locale, dar și de a elimina discursul instigator la ură, atât de întâlnit în mediul online și offline.

Bannerele campaniei însoțite de mesajele și fotografiile tinerilor vor putea fi văzute pe pagina de facebook, www.facebook.com/ProactivipentruGarcini precum și pe site-ul www.garcini.ro .

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul: www.garcini.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.