Povesti de succes…de la studenti de succes

0

 Absolventi ai programelor de licenta si master in cadrul unora dintre cele mai renumite universitati din Europa te asteapta miercuri, 25 aprilie, incepand cu ora 17:00, sa-ti povesteasca mai multe despre experienta lor de studiu internationala.

Vino sa afli cum le-a schimbat viata aceasta experienta si ce perspective de cariera li s-au deschis!

Te intalnesti cu absolventi ai universitatilor din UK si Olanda la Bucuresti (absolventi ai Canterbury Christ Church University, King’s College London, University of Sheffield, University of Kent), Cluj (absolventa Radboud University) si Timisoara (absolventi Portsmouth University si University of Groningen).

Detaliile asupra locatiei pentru fiecare oras in parte poti afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

Afla-le povestea de succes! Te poate inspira si pe tine!

Inscrie-te aici!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează