Povestea RomaniaPozitiva la Radio Romania Cultural / 26 august 2011

0

Mâine, 26 august (2011) povestea RomaniaPozitiva merge la radio! În jurul orei 11:15-11:30 povestim puțin despre ideea proiectului nostru și despre informațiile de Bine despre România la emisiunea Cultura.net la invitația lui Cătălin Sturza. Mulțumim, Cătălin!

La Cultura.net nu veti afla cum se monteaza procesorul sau care e ultima versiune de Windows Media Player. Aceste lucruri le veti gasi pe bloguri specializate. La Cultura.net veti descoperi, însa, o multime de site-uri si de bloguri tematice: despre carti, filme, spectacole de teatru, despre jurnalism si noile media, chiar si despre Media Player. Pentru a intra în atentia Cultura.net, o pagina web nu trebuie sa fie o tabela cu link-uri: trebuie sa comenteze, sa informeze, sa creeze ceva nou. Si sa strânga în jurul ei o comunitate. Sa devina, altfel spus, un subiect cultural.

Sursa: www.radioromaniacultural.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează