Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Poveste dedicata mamelor!

0

Asociatia Work At Home Moms anunta lansarea povestii ‘’Papadia’’, o experienta magica si induiosatoare pentru copii si mame.

Povestea este creata si interpretata de Georgiana Mihalache (Povesti pentru Vlad), iar imaginile graitoare sunt realizate de Alexandra Stoica, mama inspirata de la Hippo Atelier Creativ.

Povestea poate fi achizitionata online in format digital audio ( 15 lei) sau video (20) de lei, dar si pe suport fizic (CD audio-video) la pretul de 25 de lei.

Comenzile se fac pe adresa de mail contact@wahm.ro

unnamed (2)

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.