Poti deveni unul dintre voluntarii Lume Buna! Arata ca in Romania se intampla si lucruri bune!

0

Poti deveni unul dintre voluntarii Lume Buna! In perioada 17 septembrie – 1 octombrie ne cautam voluntari entuziasti, din Bucuresti, care sa se alature echipei si sa arate ca ceea ce face diferenta in societatea noastra este implicarea si dedicarea unei idei in care cred.

La Lume Buna, noi credem in oameni si demonstram ca in Romania se intampla si lucruri bune, proiecte, initiative,evenimente, romani ce au performante, lucruri pe care le sustinem si promovam. Avem nevoie de oameni pasionati, cu energie si dornici de implicare in activitatile noastre, in proiectele pe care le desfasuram si care sa vina cu idei de noi proiecte.

Tu poti fi unul dintre ei!
Prin activitatea desfasurata de Lume Buna iti oferim o serie de oportunitati care pot contribui la dezvoltarea ta profesionala si personala. Fie ca te intereseaza partea de online si retele sociale, esti un jurnalist in devenire, iti place ca un text sa fie bine editat sau esti la curent cu stiri faine din media, te invitam sa te alaturi Echipei Lume Buna!

Pentru asta, te rugam sa citesti despre activitatile pentru care ne cautam voluntari pe Fii Voluntar Lume Buna, iar apoi sa aplici. Ne vom uita peste ce ne-ai trimis si dupa ce se termina perioada de aplicatii, te vom anunta pasii urmatori!

Iar daca vrei sa afli mai multe despre noi, poti citi despre Echipa Lume Buna si despre Proiectele Lume Buna. Asteptam sa cunoastem noii voluntari Lume Buna!”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează