Potential turistic la cetatea dacica Ardeu

0

Arheologii din judetul Hunedoara au pus in evidenta de curand o cetate dacica  ridicata dupa tipicul celor din Muntii Orastiei. Se pare ca cetatea de la Ardeu strajuia drumul dacilor spre aurul din Apuseni, potrivit articolului publicat de evz.ro. Aceasta cetate aşteapta sa fie restaurata si vizitata de turisti.
La Ardeu (comuna Balşa, judeţul Hunedoara) se poate ajunge mult mai uşor decât la Sarmizegetusa Regia sau la Blidaru, drumul asfaltat trecând chiar pe lângă dealul cetăţii.

PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!

harta link aici

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează