Post vacant de Smile Manager la Lume Buna!

0

Echipa Lume Buna cauta voluntari pentru proiectul Daruieste un Zambet. Te intereseaza pozitia de Smile Manager (inter)national pentru echipa Zambesc?
In acest caz iti oferim o interesanta experienta de coordonare a unei actiuni si echipe, on-line (voluntar 2.:) va fi numele tau de cod). Asa ca te intrebam daca:

– stii sa zambesti? si sa zambesti si …. sa zambesti si … iarasi sa zambesti?
– ai mai publicat pana acum articole pe blog?
– esti  disciplinat si organizat?
– esti un bun comunicator, iti place la nebunie sa vorbesti cu oamenii si sa le zambesti?
– dar sa le zambesti celor din si in on-line?

Mai multe detalii poti citi aici

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează