Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Porțile festivalului LollyBoom se deschid în curând

0

Doar câteva zile ne despart de cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom Cluj-Napoca ediția 2017, care va avea loc în perioada 1-4 iunie în Parcul Central. Se lucrează intens și atent la ultimele detalii pentru a garanta 4 zile de distracție, relaxare și petrecerea timpului liber alături de cei dragi într-o atmosferă cât mai colorată și antrenantă, specifică tărâmului de poveste LollyBoom.

LollyBoom 2

Fiecare zi vine cu alte provocări, o gamă variată de activități și ateliere creative și educative atât pentru copii, cât și pentru părinți. Cei mici își vor exersa îndemânarea în cadrul atelierelor de pictură pe pânză, figurine, ateliere de confecționat măști de carnaval, modelare cu aluat sărat, prezentarea echipamentului de alpinism și parașutare, atelierul pentru traiul în condiții de izolare și adăposturi improvizate, acestea fiind doar o parte din surprizele pe care le pregătim pentru ei. De asemenea, vor avea ocazia să experimenteze puțin din viața adulților prin atelierele de cusut rochițe și gătit, și totodată copilul tău va deveni mai relaxat, concentrarea, imaginația și creativitatea vor fi mai crescute, vor gestiona mai ușor furia, anxietatea și stresul datotită atelierelor unde vor învăța prin mișcare, jocuri distractive, stretching și alte metode educative. Multiple activități pentru toate vârstele vă așteaptă, dintre care amintim: spectacole de dans, magie, teatru senzorial, concerte, proiecții de film, parkour, escaladă, tiroliană și facepainting.

LollyBoom 6

De acestea și multe altele vă veți bucura la cea de a treia ediție a festivalului LollyBoom. Intrarea este gratuită, iar participarea în cadrul atelierelor va fi posibilă pe baza înscrierilor în curând disponibilă pe site-ul www.lollyboom.ro. Porțile LollyBoom se deschid în curând pentru a contura împreună povestea din acest an.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.