Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PODCAST un proiect marca Asociația Culturală Kratima

0

Ne străduim, de un an încoace, să găsim idei creative pentru a face proiectele noastre valoroase să traverseze cu bine această perioadă stranie… Iar „Pașaport cultural, atât de îndrăgit de adolescenți, ani de-a rândul, face parte din această categorie.

Pentru că e limpede că nu mai putem să „întâlnim” 150 de tineri la Cafeneaua Zai, anul acesta Pașaport cultural devine „Podcast” – un proiect 90% online, format din :

  • 6 podcast-uri video. Realizate de scriitoarea Adriana Babeți, acestea au ca pretext și punct de pornire romane celebre cu tematică pandemică („Dragoste în vremea holerei”, „Husarul pe acoperiș, Ciuma, Jurnal din anul ciumei, Hamnet etc.), iar ca invitați, oameni din arii profesionale și culturale diverse: psihologul Mircea Dragu, medicul Mihai Gafencu, actrița Alina Ilea, arhitectul Alexandru Condrache, medicul absolvent de Litere Teodora Mateoc sau muzicianul Alexandru Cena.

  • un workshop de comunicare coordonat de Adrian Junc, urmat de un concurs de „postăceală” de conținut cultural inspirat de carte, lectură etc.

  • 5 biblioteci pline, în 5 sate timișene. Cine are de dat cărți pentru copii (7-14 ani) le poate lăsa la Două Bufnițe. Parola: PODCAST. 😊

Cultura adevărată ne face liberi. Hai la PODCAST !

PODCAST

un proiect marca Asociația Culturală Kratima – Finanțator : Fundația ALBER

Parteneri : Primăria Fârdea, Librăria La Două Bufnițe, Societatea pentru Cultură Metarsis (Reșița), UVT, Radio Timișoara, TVR Timișoara

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.