“PO’ARTA” este lucrarea care a câştigat marele premiu la secţiunea Design/Design de obiect

0

REGATTA, PREMIATĂ LA  ANUALA de ARHITECTURĂ 2013

“PO’ARTA” este lucrarea care a câştigat marele premiu la secţiunea Design/Design de obiect

Departamentul de Arhitectură şi Design al companiei Regatta Real Estate, reprezentat de arhitectul Robert Zotescu, a fost desemnat câştigătorul secţiunii Design/Design de obiect în cadrul Galei de Premiere a celui mai aşteptat eveniment de profil din capitală, care a avut loc aseară la Sala Dalles.

Aflată la cea de-a XI-a ediţie, Anuala de Arhitectură-Bucureşti a reunit, în jurul temei actuale „Global/Local”, un număr de peste 30 de proiecte de arhitectură, din dorinţa de a exprima tendinţele europene de revenire la moştenirea culturală specifică fiecărei ţări,.

Nominalizată în secţiunea Design/Design de obiect, „PO’ARTA” a fost realizată pentru clientul Rotenberg-Uzunov, galeria de artă din Str. Constantin Esarcu nr.1 şi a surclasat, prin unicitate şi creativitate, toate celelalte 14 proiecte concurente. Concepută şi proiectată special pentru a răspunde celor trei cerinţe majore ale clientului, de asigurare a siguranţei galeriei, de a fi o pergolă şi în acelaşi timp o reclamă, lucrarea are la baza un mecanism acţionat automat care, în ipostaze diferite, îndeplineşte aceste funcţii multiple.

PO’ARTA este un element de design urban menit să creeze un accent vizual în contextul zonei istorice din capitală în care este amplasată, dar care este, în acelaşi timp, funcţională şi reflectă lucrările de sculptură care se regăsesc în Galerie”.

“Premiul mă bucură și mă onorează în egală măsură, a declarat arhitectul Robert Zotescu. Aș dori să mulţumesc clientului, întrucât fără viziunea şi curajul său de a accepta o asemenea idee originală proiectul nu ar fi avut aceeaşi însemnătate”.

“Încă de la prima întâlnire cu Robert Zotescu, am recunoscut în el o valoare autentică şi sunt mândru că împreună am reuşit să clădim bazele Departamentului de Arhitectură şi Design din cadrul Regatta, divizie care capată o amploare din ce în ce mai mare”, a spus Eduard Mircea Uzunov, Preşedintele Regatta Real Estate.

 

Serviciile diviziei de Arhitectură şi Design din cadrul companiei Regatta au apărut organic, ca urmare a necesităţii unei viziuni integrate a spaţiului în care trăim. Echipa de specialişti deţine expertiza necesară pentru a transforma, în orice moment, un proiect în realitate şi spaţiile în locaţii confortabile, estetice, dar mai ales eficiente.

 

_MG_5667

Cu 20 ani de activitate pe piaţa imobiliară, Regatta este unul dintre jucătorii cheie din acest domeniu, fiind una dintre cele mai importante companii cu capital integral românesc din industria de real estate. În 2013, la sărbătorirea celor 20 de ani de activitate ai firmei, Regatta poate fi cu ușurință descrisă ca fiind “The Real Estate Company”. 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează