Platforma online de suport pentru urgențele stomatologice

0

Cu viața pusă pe hold, românii așteaptă, caută soluții și, mai ales speră să nu se confrunte cu probleme medicale. Și nu vorbim aici de Covid 19, ci de alte dureri și afecțiuni. Chiar și cele dentare. Pentru că e tare rău să ai urgențe stomatologice și să trebuiască să aștepți ore în șir, la un spital aglomerat.

Azi, viața se întâmplă după alte reguli și noi am fost nevoiți să ne adaptăm la ele. Medicii de la Clinica de Implantologie Lorelei Nasar, au lansat zilele acestea platforma online de suport pentru urgențele stomatologice. Scopul? Să venim în întâmpinarea tuturor pacienților în nevoie. Aceștia s-au confruntat cu probleme cum ar fi durerile dentare , abccesele , fațetele cazute, lucrările decimentate …

Și totuși, cum poate un medic să ajute online un om care se confruntă cu o urgență? Chirurgul implantolog, Lorelei Nassar răspunde: ”putem să identificăm cauza problemei și să indicăm un tratament  sau un remediu. Totodată, în ceea ce privește gradul de periculozitate sau urgență, putem direcționa pacientul. De săptămâna viitoare, îi vom putem primi la clinică, deoarece am primit echipamentele de sterilizare cerute de catre DSOP și  vom avea deja și avizarea finalizată.”

Iată că această criza nu i-a întrebat de vârstă pe cei care au avut dureri de dinți. Au fost copii, oameni tineri, dar și bunici. Cele mai frecvente cauze ale urgențelor dentare au fost din zona endodonției, chirurgiei și paradontologiei.

Dacă aveți dureri dentare, nu ezitați să alegeți o consultație online la Clinica de Implantologie Lorelei Nasar.

Costul unei consultații online este de 50 de lei.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.