Platforma online autoeconom.ro te ajută să economiseşti la service

0

În România sunt înmatriculate aproximativ 4,5 milioane de autovehicule, iar întreținerea acestora devine mai costisitoare pe zi ce trece. Mai mult, proprietarii de autovehicule pierd foarte mult timp căutând atât un service auto care să le ofere siguranța unor servicii profesionale, cât și cea mai bună ofertă în raportul calitate-preț.

Un grup de tineri băimareni vin cu o soluție pentru posesorii de autovehicule din România:www.autoeconom.ro – o platformă online care cuprinde o bază de date cu service-uri auto înregistrate și autorizate din toată țara.

autoeconom.ro

Folosind această platformă, posesorii de autovehicule din România pot trimite cereri de ofertă pentru operațiuni de reparație sau întreținere iar pe baza acestor cereri, service-urile auto membre  vor răspunde cu cele mai bune oferte.

Posesorii de autovehicule au posibilitatea de a compara ofertele pe baza unor parametrii precum preț, garanție pentru piese și manoperă, distanța față de service-ul auto, dar și pe baza recenziilor și evaluărilor utilizatorilor precedenți.

Mai mult, aceștia pot alege sa fie notificați automat cu privire la expirarea ITP-ului, asigurării şi rovinietei şi vor putea să adreseze profesioniștilor care lucrează cu autoeconom.ro întrebări cu privire la funcționarea și întreținerea autovehiculelor. Toate acestea gratuit.

Cum se face o cerere de ofertă?

Posesorul de autovehicul are la dispoziție un formular interactiv unde vor fi menționate tipul de operațiune dorit, datele tehnice ale autovehiculului, locația și perioada dorită pentru efectuarea operațiunii.

Beneficiile proprietarilor de autovehicule

Folosind autoeconom.ro, proprietarii de autovehicule economisesc timp în găsirea service-ului ideal şi bani deoarece au posibilitatea să aleagă cea mai bună ofertă. Mai mult, accesul la evaluările şi recenziile făcute de utilizatorii anteriori oferă siguranţa unor servicii de calitate oferite de service-urile auto membre.

autoeconom.ro își propune să devină cea mai utilă și ușor de utilizat platformă online, care va oferi toată gama de servicii necesare proprietarilor de autovehicule din România.

De ce autoeconom.ro?

“Am creat platforma www.autoeconom.ro din dorinţa de a ajuta proprietarii de autovehicule din România să beneficieze de preţuri competitive şi calitate sporită în momentul în care îşi duc maşina la service.

Mai mult, ne confrutăm zilnic cu întrebarea: “Nu şti un service bun?”, iar prin autoeconom.ro utilizatorii găsesc răspunsul deoarece incercăm să le oferim cât mai multe evaluări şi recenzii  pentru fiecare service membru, pentru a-şi putea face o părere asupa calităţii şi modului de lucru a service-ului respectiv”

Tudor Costel Cioltea

Co-fondator autoeconom.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează