Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Platforma online autoeconom.ro te ajută să economiseşti la service

0

În România sunt înmatriculate aproximativ 4,5 milioane de autovehicule, iar întreținerea acestora devine mai costisitoare pe zi ce trece. Mai mult, proprietarii de autovehicule pierd foarte mult timp căutând atât un service auto care să le ofere siguranța unor servicii profesionale, cât și cea mai bună ofertă în raportul calitate-preț.

Un grup de tineri băimareni vin cu o soluție pentru posesorii de autovehicule din România:www.autoeconom.ro – o platformă online care cuprinde o bază de date cu service-uri auto înregistrate și autorizate din toată țara.

autoeconom.ro

Folosind această platformă, posesorii de autovehicule din România pot trimite cereri de ofertă pentru operațiuni de reparație sau întreținere iar pe baza acestor cereri, service-urile auto membre  vor răspunde cu cele mai bune oferte.

Posesorii de autovehicule au posibilitatea de a compara ofertele pe baza unor parametrii precum preț, garanție pentru piese și manoperă, distanța față de service-ul auto, dar și pe baza recenziilor și evaluărilor utilizatorilor precedenți.

Mai mult, aceștia pot alege sa fie notificați automat cu privire la expirarea ITP-ului, asigurării şi rovinietei şi vor putea să adreseze profesioniștilor care lucrează cu autoeconom.ro întrebări cu privire la funcționarea și întreținerea autovehiculelor. Toate acestea gratuit.

Cum se face o cerere de ofertă?

Posesorul de autovehicul are la dispoziție un formular interactiv unde vor fi menționate tipul de operațiune dorit, datele tehnice ale autovehiculului, locația și perioada dorită pentru efectuarea operațiunii.

Beneficiile proprietarilor de autovehicule

Folosind autoeconom.ro, proprietarii de autovehicule economisesc timp în găsirea service-ului ideal şi bani deoarece au posibilitatea să aleagă cea mai bună ofertă. Mai mult, accesul la evaluările şi recenziile făcute de utilizatorii anteriori oferă siguranţa unor servicii de calitate oferite de service-urile auto membre.

autoeconom.ro își propune să devină cea mai utilă și ușor de utilizat platformă online, care va oferi toată gama de servicii necesare proprietarilor de autovehicule din România.

De ce autoeconom.ro?

“Am creat platforma www.autoeconom.ro din dorinţa de a ajuta proprietarii de autovehicule din România să beneficieze de preţuri competitive şi calitate sporită în momentul în care îşi duc maşina la service.

Mai mult, ne confrutăm zilnic cu întrebarea: “Nu şti un service bun?”, iar prin autoeconom.ro utilizatorii găsesc răspunsul deoarece incercăm să le oferim cât mai multe evaluări şi recenzii  pentru fiecare service membru, pentru a-şi putea face o părere asupa calităţii şi modului de lucru a service-ului respectiv”

Tudor Costel Cioltea

Co-fondator autoeconom.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.