Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Platforma muzicală Electrecord.com s-a bucurat de o lansare specială

0

Distracție alături de vedete la petrecerea de lansare

Electrecord.com

Platforma muzicală Electrecord.com s-a bucurat de o lansare specială, cu muzică românească, karaoke și invitați de seamă.

petrecere-electrecord-com

București, 8 decembrie 2016: Lansarea platformei Electrecord.com, singura de acest fel dedicată exclusiv muzicii românești și una dintre cele mai descărcate aplicații mobile de muzică din România, a fost sărbătorită în mod oficial miercuri, 7 decembrie. Alexandra Stan, Aylin Cadîr, Laura Cosoi și Silvia Dumitrescu sunt câteva dintre vedetele care au luat parte la evenimentul dedicat aplicației, alături de bloggeri și reprezentanți mass-media.

Cu o tematică ce a adus aminte de petrecerile din anii 80′, evenimentul a marcat lansarea Coloanei Sonore a României în mediul digital și revenirea în casele românilor a peste 60 de ani de muzică românească. Invitații au făcut karaoke, au testat aplicația și bineînțeles, au ascultat muzica Electrecord.com.

„Am lucrat mai mult de un an pentru a aduce muzica românească în mediul digital și ne bucurăm că românii de pretutindeni au primit cu entuziasm inițiativă noastră. Le mulțumim tuturor care ne-au ajutat să ducem mesajul nostru mai departe. Împreună vom reuși să transmitem această moștenire muzicală și generațiilor viitoare și să rămânem, prin muzică, veșnic tineri”, a declarat Roxana Turcu, Marketing Manager Electrecord.com.

Electrecord.com a devenit cea mai des descărcată aplicație muzicală din App Store din țara noastră, în primele 24 de ore de la intrarea sa pe piață. Mai mult, în doar două săptămâni, peste 45.000 de români au descărcat aplicația, pentru a asculta muzica românească. În prezent, platforma conține peste 20.000 de piese 100% românești din toate genurile muzicale, de la rock, jazz, muzică ușoară, pop, romanțe sau chiar clasică.

Utilizatorii au posibilitatea de a testa gratuit platforma timp de o lună, accesând www.electrecord.com sau descărcând aplicația pe mobil, aceasta din urmă fiind disponibilă în App Store și Google Play.

Despre Electrecord.com

Electrecord.com este singura aplicație dedicată exclusiv muzicii românești, care aduce la îndemâna publicului fonoteca Electrecord. Peste 20.000 de piese au fost digitalizate, astfel încât utilizatorii să poată asculta piesele românești favorite, oriunde și oricând, indiferent de conexiunea la internet.

Aplicația poate fi accesată de pe calculator sau laptop, ori descărcată pe telefoane care au sistem de operare iOS sau Android.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.