Plătește cu o carte un aranjat la coafor

0

Plătește cu o carte un aranjat la coafor.

”Aranjează-te cu volum” la primul salon de carte de la beauty salon.

Pentru a promova lectura, Dazzling Beauty Salon din Cluj-Napoca a lansat campania ”Aranjează-te cu volum”. Dai un volum de carte și primești un aranjat gratuit la coafor. Astfel ei vor să strângă cărți pentru un salon de carte la beauty salon.

afis aranjat cu volum

Toată acțiunea este în colaborare cu Cărțile pe față, aceeași inițiativă care a făcut, printre altele, cabinetul stomatologic anticariat (anti-cariat), service-ul auto cu bibliotecă, intrarea gratuită la Grădina Botanică dacă vii cu o carte la tine, semne de carte cu mesajul ”dacă aștepți un semn pentru a  citi o carte, acesta e semnul” și propunerea ca în prima duminică din lună cine merge cu autobuzul citind o carte, să circule gratuit.

 

”Ne dorim să promovăm lectura în moduri ieșite din comun și în locuri în care nu te aștepți. Prin toate acțiunile campaniei noastre de până acum, vrem să demonstrăm că dacă lecturezi devii mai creativ” spune Victor Miron, unul dintre inițiatorii Cărțile pe față

Cartea devine, prin această promoție, de două ori valoroasă. În primul rând te îmbogățește cu informația sau povestea din ea și, după ce ai citit-o, îți aduce un aranjat cu volum. Doamnele, domnișoarele și domnii clienți sunt invitați să scrie și o dedicație pentru viitorii cititori ai volumului.

”Cărțile nu doar ne hrănesc, ele ne și înfrumusețează. O vizită la beauty salon e un timp pe care ți-l oferi ție, însă, de care se bucură foarte mult și cei din jurul tău. Am ales să facem această promoție deoarece e bine să ne aducem aminte și de frumusețea interioară într-un salon care pune accent pe estetica personală.” spune Gabi Nicoară, hairstylist și proprietar al Dazzling Beauty Salon.

Pe viitor urmează mai multe acțiuni interesante initiate de Cărțile pe față. Prima pe listă e lansarea cărții “Cărțile pe față” care prezintă beneficiile cititului și spune povestea primelor 10 acte din cadrul campaniei.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează