Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Plătește cu o carte un aranjat la coafor

0

Plătește cu o carte un aranjat la coafor.

”Aranjează-te cu volum” la primul salon de carte de la beauty salon.

Pentru a promova lectura, Dazzling Beauty Salon din Cluj-Napoca a lansat campania ”Aranjează-te cu volum”. Dai un volum de carte și primești un aranjat gratuit la coafor. Astfel ei vor să strângă cărți pentru un salon de carte la beauty salon.

afis aranjat cu volum

Toată acțiunea este în colaborare cu Cărțile pe față, aceeași inițiativă care a făcut, printre altele, cabinetul stomatologic anticariat (anti-cariat), service-ul auto cu bibliotecă, intrarea gratuită la Grădina Botanică dacă vii cu o carte la tine, semne de carte cu mesajul ”dacă aștepți un semn pentru a  citi o carte, acesta e semnul” și propunerea ca în prima duminică din lună cine merge cu autobuzul citind o carte, să circule gratuit.

 

”Ne dorim să promovăm lectura în moduri ieșite din comun și în locuri în care nu te aștepți. Prin toate acțiunile campaniei noastre de până acum, vrem să demonstrăm că dacă lecturezi devii mai creativ” spune Victor Miron, unul dintre inițiatorii Cărțile pe față

Cartea devine, prin această promoție, de două ori valoroasă. În primul rând te îmbogățește cu informația sau povestea din ea și, după ce ai citit-o, îți aduce un aranjat cu volum. Doamnele, domnișoarele și domnii clienți sunt invitați să scrie și o dedicație pentru viitorii cititori ai volumului.

”Cărțile nu doar ne hrănesc, ele ne și înfrumusețează. O vizită la beauty salon e un timp pe care ți-l oferi ție, însă, de care se bucură foarte mult și cei din jurul tău. Am ales să facem această promoție deoarece e bine să ne aducem aminte și de frumusețea interioară într-un salon care pune accent pe estetica personală.” spune Gabi Nicoară, hairstylist și proprietar al Dazzling Beauty Salon.

Pe viitor urmează mai multe acțiuni interesante initiate de Cărțile pe față. Prima pe listă e lansarea cărții “Cărțile pe față” care prezintă beneficiile cititului și spune povestea primelor 10 acte din cadrul campaniei.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.