Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Plantează-ți Oxigenul

0

Oxigenul devine o resursă din ce în ce mai rară, tocmai de aceea Asociația Oxigen și-a propun ca în acest an, alături de zeci de voluntari, să repopuleze cu puieți zonele defrișate.

Când toată lumea plantează la câmpie, noi plantăm la munte. De ce? Pentru că avem încredere în voluntarii noștrii că vor putea face față unei astfel de provocări.

Pentru al șaselea an consecutiv, ,,Plantează-ți Oxigenul – 2018” își propune să planteze peste 5000 de stejari, frasini și alți arbori. În anii precedenți, au avut loc plantări în Baza Experimentală Bărăganu, în Comarnic și Mitreni. Peste 7000 de puieți au fost sădiți de voluntarii noștri, care cu multă voință și dăruire, au reușit să termine totul într-un timp foarte scurt. Au fost plantați puieți de stejar brun, fag și arbori.

În acest an, plantarea va avea loc in doua etaoe:

Grupul țintă: Publicul larg, în special iubitorii de natură, dornici să facă o schimbare în societatea în care trăiesc.

Despre Asociația Oxigen:

O organizație unică, non-profit, ce are ca scop protejarea mediului și educarea oamenilor în această direcție. Printre proiectele asociației se numără remarcările traseelor din munți, plantările și promovarea turismului ecologic.

Milioane de copaci sunt tăiați anual pentru folosirea acestora în industria lemnului sau a hârtiei. Din nefericire, ritmul creșterii lor nu face față defrișărilor masive, așa că fiecare dintre noi ar trebui să ia atitudine și să se implice activ în rezolvarea acestei probleme.

Alături de noi, planeta își reumple rezervorul de Oxigen.

Puteți ajuta proiectul de plantare donând apă, mâncare și transport voluntarilor noștri.

 

Pagină web – www.asociatiaoxigen.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.