Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Plantam pentru tine 8 puieti! Mai sunt DOAR 3 zile pana cand poti dona 2% pentru Padurea Copiilor!

0

Inspira adanc. Simte aerul curat al padurii. Asculta ciripitul pasarelelor si freamatul frunzelor. Te simti atat de bine!

unnamed

Daca vrei ca aceasta sa fie realitatea ta si a copiilor tai fa simplul gest si redirectioneaza 2% din venitul tau pentru Padurea copiilor. Mai ai 3 zile ca sa alegi TU, ce se intampla cu banii tai.

INSPIRA ADANC! Zambeste! Ai ales un viitor verde pentru copii tai!

Ce trebuie sa faci?

1. Downloadeaza formularul 230 precompletat de aici: Formular 2% Padurea Copiilor.
2. Completeaza-l cu datele tale si semneaza-l.
3. Pune-l intr-un plic si trimite-l la Administratia financiara de care aparti pana in 25 mai 2016.
4. Daca doresti ne poti da noua plicul sigilat si il vom trimite noi catre Administratia de care apartii. Contacteaza-ne la cristina.pascanu@viitorplus.ro
5. Nu uita sa le spui si prietenilor si familiei tale despre 2%!

* Daca inregistrezi venituri si din alte surse decat cele salariale descarca de aici Declaratia 200.

Toate informatiile necesare pentru completare sunt pe site-ul Padurea Copiilor.

Cine suntem noi?

Padurea Copiilor a demarat in 2007 sub indemnul Adopta un copac! cu o misiune clara: transformarea terenurilor degradate din sudul tarii in paduri care protejeaza comunitatile si terenurile agricole de impactul devastator al schimbarilor climatice.

In cei opt ani de proiect, Muntenia s-a imbogatit cu aproape 300.000 de puieti pe 38 de hectare de padure in 4 comunitati cu mari nevoi de impadurire. Padurea Copiilor s-a dezvoltat prin implicarea a peste 9000 de voluntari si 5000 de amatori de miscare in aer liber ce si-au folosit pasiunile sportive pentru a creste padurile Romaniei.

Padurea inseamna viata, viitor, comunitati mai puternice si mai sanatoase. Iar fiecare din noi isi poate aduce contributia pentru a dezvolta Padurea Copiilor.

Implica-te si tu, redirectionand 2% pentru cauza in care crezi. Altfel banii vor fi virati catre bugetul de stat.

Inspira-te din exemplul ambasadorilor nostri – Andrei Rosu, Vlad Tanase si Andrei Gligor, care au alergat la extremele climatice, la -50ºC (Cercul Polar) si la +50ºC (Desertul Sahara), pentru a trage un semnal de alarma: vrem un sud al tarii impadurit!

Un gest mic din partea ta inseamna un efect semnificativ pentru padure!

Terraformam comunitati, crestem paduri pentru viitor!
Multumim!

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.