Anticoronavirus - exemple de implicare social─â ╚Öi solu╚Ťii pentru gestionarea pandemiei

Pitch, please! ­čÉĆ Animest d─â start ├«nscrierilor la concursul de proiecte dedicat realizatorilor de film de anima╚Ťie

0

Pitch, please! Animest d─â start ├«nscrierilor la concursul de proiecte dedicat realizatorilor de film de anima╚Ťie

La cea de-a 14-a edi╚Ťie, Festivalul Interna╚Ťional de Film de Anima╚Ťie Animest (4-13 octombrie, Bucure╚Öti) ├«i provoac─â pe regizorii ╚Öi produc─âtorii de film de anima╚Ťie din Rom├ónia ╚Öi Republica Moldova s─â ├«╚Öi scoat─â ├«n lume proiectele de scurtmetraj aflate ├«n pre-produc╚Ťie. Pitch, please! este ini╚Ťiativa prin care Animest continu─â s─â stimuleze ╚Öi s─â promoveze creativii din domeniu, oferindu-le ╚Öansa de a-╚Öi prezenta ideile ├«n fa╚Ťa unui juriu profesionist.

Proiectul c├ó╚Ötig─âtor va fi recompensat cu o acreditare dubl─â pentru regizor ╚Öi produc─âtor la CEE Animation Forum ÔÇô evenimentul interna╚Ťional la care particip─â anual cele mai importante nume din industrie. Acreditarea asigur─â echipei premiate transport, cazare ╚Öi acces la toate workshop-urile ╚Öi sesiunile de networking.

P├ón─â pe 16 septembrie, regizorii ╚Öi produc─âtorii (individual sau form├ónd o echip─â) sunt invita╚Ťi s─â se ├«nscrie la sesiunea de pitching, trimi╚Ť├ónd organizatorilor un email cu subiectul ÔÇ×Pitch, please!ÔÇŁ, la pitch@animest.ro. Vor fi considerate eligibile doar aplica╚Ťiile care vor include urm─âtoarele documente, ata╚Öate ├«n limba englez─â:

– sinopsisul proiectului

– propuneri de artwork ╚Öi character design, op╚Ťional storyboard

– CV-ul aplicantului

– showreel/ portofoliul regizorului

├Änainte de marea ├«nt├ólnire cu juriul, programat─â ├«n data de 12 octombrie, reprezentan╚Ťii proiectelor selectate vor beneficia de patru zile de preg─âtire. Doi traineri din domeniu vor oferi mentorat ╚Öi consultan╚Ť─â participan╚Ťilor, sprijinindu-i ├«n vederea sus╚Ťinerii prezent─ârii, din punct de vedere al scenariului ╚Öi al dezvolt─ârii creative ╚Öi tehnice a proiectului.

Nu se percepe tax─â de ├«nscriere, iar to╚Ťi participan╚Ťii selecta╚Ťi vor avea acces gratuit la evenimentele incluse ├«n programul celei de-a 14-a edi╚Ťii Animest. O condi╚Ťie important─â de participare este disponibilitatea regizorilor ╚Öi a produc─âtorilor ├«n perioada 7 – 12 octombrie, la Bucure╚Öti.

Pitch, please! este un proiect ANIMEST organizat cu spirijinul UCIN (Uniunea Cineaștilor din România), în parteneriat cu CEE Animation Forum.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informa╚Ťie ╚Öi educa╚Ťie pozitiv─â, Rom├óniaPozitiv─â.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre Rom├ónia de la peste 30 de autori ╚Öi colaboratori ├«nc─â din 2006. Sus╚Ťinem ╚Öi programe educa╚Ťionale ├«n diverse tematici ╚Öi am lucrat cu aproape 10 000 de participan╚Ťi ├«n ultimii 20 de ani. La acest cont de autor public─âm articole, comunicate de pres─â, opinii ╚Öi imagini pe care le primim de la colaboratori ╚Öi parteneri, dar select─âm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim s─â promov─âm pe platforma noastr─â. De Bine despre Rom├ónia.

Comenteaz─â

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.