Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pie Face, jocul anului 2015, a fost lansat în România

0

Vedetele din România au acceptat provocarea Pie Face!

Pie Face, jocul anului 2015, a cucerit România încă din primele săptămâni de la intrarea sa pe piață! Deși a fost lansat în țara noastră de mai puțin de o lună, sute de români au avut curajul de a accepta provocarea Pie Face. Printre ei se numără și Ellie White, coregraful Emil Rengle, cântăreața Yanka și vloggerul Zmenta, care s-au distrat copios cu jocul Pie Face.

Zmenta - provocarea Pie Face
(Ellie White, vezi video aici)
Fenomenul internațional al anului 2015, Pie Face, vine cu una dintre cele mai haioase provocări ale unui joc dedicat tuturor și care stârnește întotdeauna hohote de râs. Și cum românii sunt curajoși din fire, dar și puși pe șotii, aceștia au acceptat cu entuziasm provocarea Pie Face. Printre ei se numără și Ellie White care s-a distrat alături de familie, chiar dacă toți membrii au terminat jocul cu fața plină de frișcă: http://on.fb.me/1Luukhm. De asemenea, Emil Rengle, coregraful vedetelor, s-a distrat alături de frumoasa cântăreață Yanka jucându-se cu cel mai nou joc Hasbro: https://goo.gl/EOOzPe.

(Emil Rengle & Yanka, vezi video aici)

Și vlogger-ul Zmenta a acceptat provovarea Pie Face, pe care a dat-o mai departe și fanilor săi de pe Facebook.

Simpaticul joc produs de Hasbro are un set de reguli simple, însă entuziasmul pe care acesta îl stârnește în momentul în care învârți maneta este unic. „Amuzant la Pie Face este faptul că nu poți să știi cu exactitate dacă următoarea dată când învârți maneta te vei trezi cu frișca pe față. De aceea, jucătorii de toate vârstele care acceptă provocarea trebuie să fie cu adevărat curajoși. Important este faptul că Pie Face își îndeplinește cu succes scopul, acela de a aduce buna dispoziție în casele românilor”, a declarat Larisa Popescu, brand manager Hasbro.

Pie Face, unul dintre cele mai noi jocuri ale producătorului Hasbro, a primit în 2015 distincția „Jocul anului” în cadrul galei internaționale Toy and Supplier of the Year Awards care a avut loc la Londra, în luna ianuarie. Aflat în competiție cu alte zeci de jocuri din întreaga lume, Pie Face a fost premiat pentru creativitate și experiența pe care acesta o oferă jucătorilor.

Despre Hasbro

Hasbro este a doua cea mai mare companie producătoare de jocuri și jucării la nivel global. Misiunea companiei este aceea de a satisface nevoile fundamentale de joacă ale copiilor și familiilor din întreaga lume. În portofoliul brandului Hasbro se află unele dintre cele mai populare jocuri din lume, precum Pie Face, Monopoly, Transformers, Jenga, My Little Pony, Littlest Pet Shop și Play- Doh.

Înființată în urmă cu 90 ani, compania Hasbro deține în prezent atât unele dintre cele mai mari branduri de jocuri și jucării cât și filme și jocuri digitale, reușind să răspundă cu succes cerințelor consumatorilor de pe întreg mapamondul. Producătorul se remarcă prin inovație și o gamă foarte variată de produse.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.