PHOTO MARATHON : un nou concept pentru pasionații de fotografie @ CLUJ

0

Pe 10-12 octombrie, pasionații de fotografie din Cluj Napoca sunt așteptați la ce mai mare competiție fotografică a toamnei, în cadrul PHOTO MARATHON`14.

pm

Ce este PHOTO MARATHON?

PHOTO MARATHON este o competiție fotografică,  destinată  tuturor celor pasionați de fotografie, fie că vorbim despre fotografii profesioniști sau despre cei amatori. Conceptul gravitează în jurul noțiunii de maraton, unde pe parcursul a 8 ore participanții trebuie să realizeze patru fotografii, fiecare dintre ele reprezentând o temă aleasă prin tragere la sorți de către organizatori în ziua evenimentului.

Prin PHOTO MARATHON se dorește crearea unui  mediu în care cei care iubesc fotografia se pot întâlni, pot învăța lucruri noi și pot experimenta, punând accentul pe creativitate și spoontaneitate.

PHOTO MARATHON- nu doar o simplă competiție

Surprizele nu se opresc aici ! În completarea maratonului fotografic, organizatorii vin cu o serie de workshop-uri și expoziții special pregătite pentru cei înscriși. Programul complet al evenimentului, dar și mai multe informații despre regulament și premii găsiți pe site-ul oficial : www.photomarathon.ro.

fb-ads-2

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează