Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pharma Nord începe înscrierile pentru noi evenimente despre un stil de viață sănătos în 5 orașe din țară

0

Bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de deces în România, fiind responsabile de aproximativ 58% din totalul deceselor, conform Institutului Naţional de Sănătate Publică, iar speranţa de viaţă din ţara noastră este sub media Uniunii Europene, cu aproximativ 6 ani, conform Societăţii Române de Cardiologie.

Bolile cardiovasculare sunt prioritatea numărul 1 a sistemului de sănătate din România iar Prevenția este una din soluțiile la îndemână!

În acest context, pentru a atrage atenția publicului cu privire la necesitatea Prevenției și orientării către un stil de viaţă sănătos, în perioada septembrie-decembrie 2019 compania Pharma Nord a organizat o serie de 11 evenimente focusate pe aceasta, dar și pe Nutriție și Secretul longevității: combinația unică de Seleniu și Coenzima Q10 ce poate salva vieți, în București și în Iași.

Experiențele au fost împărtășite de specialiști în medicină preventivă și alternativă, recunoscuți la nivel național și internațional. Ne-au fost alături Dr. Ciprian Ene, Dr. Aura Ștefănescu, Dr. Cristina Tomescu, Dr. Ioan Chirilă și Dr. Claudia Miron dar și mulți alți speakeri cu o vastă experiență în utilizarea suplimentelor alimentare.

De-a lungul celor 11 evenimente organizate sub egida Academiei Pharma Nord, compania a strâns o comunitate de peste 300 de medici, speakeri, farmaciști și asistenți de farmacie, terapeuți, jurnaliști, bloggeri și consumatori, oameni dornici să se documenteze suplimentar, să fie la curent cu ultimele noutăți în domeniu, să caute răspunsuri la întrebări complexe, oameni ce pun accent pe Prevenție- cea care ne asigură starea de bine și longevitatea- pe care Pharma Nord le susține în activitatea de zi cu zi.

Studiul KiSel-10 a stat la baza prelegerilor și seminariilor organizate sub egida Pharma Nord, cel prin intermediul căruia s-a demonstrat la nivel internațional că Seleniul și Coenzima Q10, administrate împreună, pot salva vieți și pot da inimii un ajutor natural, totodată scăzând rata mortalității din cauze cardiovasculare cu 54%, în cadrul grupului activ.

Anul 2020 vine cu un plan și mai ambițios: 55 de evenimente în 5 orașe din țară: București, Cluj, Iași, Constanța și Târgu Mureș.

Numărul de locuri este limitat, așa că vă recomandăm să alegeți orașul, data evenimentului și intervalul orar care vi se potrivesc cel mai bine și să vă înregistrați acum pe https://www.pharmanord.ro/academiapharmanord, sau să sunați la 021.316.06.54. De asemenea,  puteți trimite un e-mail la stiridinsanatate@pharmanord.com.

„Cheia pentru menținerea unei bune sănătăți stă în echilibrul oferit de nutriție, stil de viață și aportul suplimentelor nutritive care îndeplinesc standarde medicale și pot documenta calitatea, siguranța și biodisponibilitatea. Suplimentele alimentare de la Pharma Nord au devenit repere pentru oamenii de știință de top din întreaga lume, care le folosesc în anumite studii științifice, datorită calității lor documentate. Unul dintre aceste studii este KiSel10 și acest tip de documentație servește ca o garanție pentru consumatori că produsele noastre pot fi de încredere și pot avea efectul scontat.” Lucian Blaga, Director Comercial, Pharma Nord Romania

Pharma Nord este unul dintre cei mai importanți producători de suplimente alimentare şi remedii naturale din Europa, ce dezvoltă şi fabrică suplimente alimentare, remedii naturale şi medicamente în Danemarca. Acestea au o solidă bază ştiinţifică privind biodisponibilitatea, siguranţa şi documentaţia produselor și sunt comercializate în întreaga lume.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.