Petitie: „Vrem cursuri de prim-ajutor în toate școlile din România”

0

Sursa: petitieonline.ro

SEMNEAZĂ PETIȚIA!

Solicităm autorităților să introducă, URGENT, în absolut toate școlile din România, cursuri de prim-ajutor predate de personal calificat; cursuri care ar putea fi atât de necesare în cazul unei tragedii, ce ar putea veni oricând peste noi.

Credem că nu este imposibil ca, la nivel național, să se poate dezvolta, RAPID, un program (nu pilot, pentru că nu mai avem timp de programe-pilot) împreună cu personalul specializat din cadrul SMURD și ISU, subvenționate de statul român.

Nu uitați, educația este importantă!

Împreună #SuntemColectiv!

Mulțumim,
Grupul de voluntari #ÎmpreunăRezistăm

PS: Știai că doar 7% dintre școlile din România au autorizație de securitate la incendiu? Sursa și mai multe informații pe hotnews.ro

1

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează