PET-uri Pentru Cartea Recordurilor – Concurs cu premii!

0

Echipa care vrea să ducă Timișoara în Cartea Recordurilor cu Cel Mai Mare Pod Din Pet-uri Din Lume, EcoStuff Romania, lansează un nou concurs destinat tuturor școlilor și grădinițelor din Județul Timiș „PET-uri Pentru Cartea Recordurilor”.

Școala sau grădinița care va aduna în perioada 19 – 31 Mai 2014 cele mai multe pet-uri va câștiga un videoproiector oferit de Frigoglass, sponsor al proiectului cu.podu. Sunt acceptate pet-uri de toate mărimile și culorile, curate, golite de conținut, cu capac și să nu fie turtite.

afis-premiu-cu-podu

Toate pet-urile trebuie puse în saci, pe mărimi (0.5L, 1L, 2L etc.), pentru fi mai ușor de numărat în vederea stabilirii câștigătorului.

Toate pet-urile colectate trebuie aduse în Timișoara, pe Blv. Vasile Pârvan, vis-a-vis de Universitatea de Vest, la terasa La Capițe, în orice zi, dar nu mai târziu de Sâmbătă 31 Mai, la ora 16.00.  Acolo vor fi numărate și preluate de un reprezentant al EcoStuff.

Câștigătorul va fi anunțat și premiul va fi oferit în 5 Iunie de Ziua Mediului. De asemenea câștigătorul va fi menționat pe panoul oficial realizat cu ocazia tentativei de dodorâre a recordului actual.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne scrieți pe office@ecostuff.ro sau pe pagina de Facebook a proiectului https://www.facebook.com/cu.podu.

„cu.podu” este susținut până în acest moment de Consiliul Județean Timiș, Primăria Municipiului Timișoara, Direcția Apele Române Banat, Căpitănia Portului Timișoara, Frigoglass, Retim și „La Căpițe”

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.