Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 800 de participanti au luat startul Triathlon Challenge Mamaia 2013. VEZI POZE!

0

Clubul Sportiv smartatletic a organizat sambata, 7 septembrie 2013 cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est – Triathlon Challenge Mamaia. Concursul a strans la start peste 800 de participanti, un numar record pentru o competitie de triatlon din Romania.

„Din punctul nostru de vedere cea de a V-a editie a Triathlon Challenge Mamaia a fost un succes, atat din perspectiva numarului de participanti, cat si din prisma resurselor investite in organizarea competitiei,” a declarat Vlad Stoica, presedintele Clubului Sportiv smartatletic.

Concursul de anul acesta a venit cu multe noutati si surprize pentru participanti, iar cei mai buni dintre ei au fost rasplatiti cu premii substantiale. „Valoarea totala a premiilor a fost de peste 10.000 Euro, din care premii cash in valoare de 5.000 Euro, la care s-au adaugat premii speciale si premii in produse, la categoriile de varsta,” a completat reprezentantul smartatletic.

Triathlon Challenge Mamaia 2013 a fost o editie aniversara, speciala, un concurs cu un concept reinventat si organizat la cele mai inalte standarde internationale. Inot, ciclism si alergare au fost cele 3 discipline la care concurentii au luat startul cu entuziasm. Traseul a fost unul nou, ciclismul fiind separt de alergare pentru un plus de siguranta si competitivitate.

Probele la care au luat parte participantii au fost: supersprint (400 m inot + 12 km ciclism + 2.5 km alergare), sprint si stafeta sprint (750 m inot + 18 km ciclism + 5 km alergare), olimpica si stafeta olimpica (1.500 m înot + 36 km ciclism + 10 km alergare).

Pe distanta olimpica s-au impus sportivii Ciprian Balanescu, Alex Diaconu si Mihai Baractaru la masculin, iar la feminin, Jakab-Benke Hajnalka, Edit Medveczky si Ioana Diaconu. La distanta Sprint, primii sositi la finish au fost la feminin, Balan Andreea, Soos Fanni si Manac Antoanela, iar la masculin, Daniel Attila, Simon Gergo si Grigore Andrei.

„Triathlon Challenge este conceput ca o competitie sportiva de masa, accesibila tuturor, indiferent de varsta si de pregatire. Astfel, anul acesta peste 400 de participati au terminat  pentru prima data un triatlon complet, iar numarul lor creste de la o editie la alta,” a adaugat Vlad Stoica.

Participare internationala la Triathlon Challenge

Intre cei peste 800 de participanti care s-au intrecut la acesta competitie sportiva de masa, de la copii pana la varstnici, Triathlon Challenge Mamaia s-a bucurat de prezenta atletilor de la cluburi sportive si federatii internationale. Dintre acestea enumeram, Federatia Turca de Triatlon, prezenta cu 8 atleti, Clubul Daljan – Ruse din Bulgaria, dar si reprezentati din Ungaria, Germania, Grecia, Polonia, Finlanda si Norvegia.

 

La aceasta participare internationala deosebita se adauga mari sportivi din tara (Razvan Florea – primul inotator roman care a castigat o medalie olimpica pentru Romania la masculin si Alex Ciocan – multiplu campion national la cliclism), oameni de media, directori de multinationale si companii mari si mijlocii, 4 echipe de bloggeri din toata tara, dar si multi iubitori ai sportului si miscarii in aer liber.

„Principalul obiectiv pentru 2014 este sa atingem un numar de peste 1000 de participanti si sa oferim in continuare un concurs sportiv de calitate pentru toate categoriile de persoane,” a mentionat presedintele smartatletic.

Anul acesta Triathlon Challenge Mamaia s-a desfasurat cu sprijinul partenerilor de nadejde: Orange, Skoda, Hotel Vega, Castrol, AspaCardio, Coca-Cola, Anima, PowerBar, Felt si Tyr, Rexona, Centaur.

Triathlon Challenge Mamaia este un eveniment cu traditie, organizat de  smartatletic.

 

Triatlon Mamaia 2013-0318

 

Triatlon Mamaia 2013-0630

Triatlon Mamaia 2013-1222

Triatlon Mamaia 2013-0393

Despre Clubul Sportiv  smartatletic

Clubul Sportiv smartatletic este o asociatie cu structura polisportiva, afiliata Federatiei Romane de Ciclism & fondatoare a Federatiei Romane de Triatlon (aprilie 2012).

Misiunea smartatletic este organizarea, dezvoltarea si promovarea triatlonului, ciclismului (sosea, urban, MTB, cicloturism) si a sporturilor inrudite ca elemente sportive de masa, tehnice si educationale, promovand totodata spiritul civic si de fair-play.

Pana in acest moment, smartatletic a organizat peste 25 de evenimente sportive, printre care cele mai importante au avut profil de triatlon, maraton international, fit camp, turneu de polo, corporate camp, semimaraton international, maraton de natatie, cros, festival de sport in aer liber. Mai multe detalii pe www.smartatletic.ro & www.facebook.com/smartatletic.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.