Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 600 de oameni se vor întrece în cel mai mare maraton de alergat pe scări din România

0

Raiffeisen Property International organizează sâmbătă, 7 decembrie, prima ediție a SKYRUN, cel mai mare maraton de alergare pe scări din România, în SkyTower – cea mai înaltă clădire din țară.

skyrun

 

Sursa foto: aici.

Peste 600 de oameni se vor întrece în cel mai mare maraton de alergat pe scări din România

Raiffeisen Property International organizează sâmbătă, 7 decembrie, prima ediție a SKYRUN, cel mai mare maraton caritabil de alergare pe scări din România, în SkyTower – cea mai înaltă clădire din țară. Competiția are ca scop susținerea fundației HOSPICE Casa Speranței. SkyTower este o clădire emblematică pentru România, oferind o infrastructura unică în țară pentru o astfel de competiție, beneficiind de o structură dublă de scări în sistem foarfecă, fiecare set de scări având o lățime de 1 metri și 80 de centimetri.Pe viitor se dorește includerea clădirii SkyTower într-un circuit internațional de anvergură.Echipa SkyTower dorește să se implice în dezvoltarea și susținerea proiectelor din comunitatea în care activează, iar prin intermediul acestui eveniment s-a reușit îmbinarea a două cauze dragi echipei: promovarea unui stil de viață sănătos și echilibrat, precum și susținerea activității HOSPICE Casa Speranței care construiește un centru de îngrijire paliativă în București, prin intermediul căruia se va asigura tratament ambulatoriu, oferind un număr anual de 8.000 de consultații, 700 de internări și 11.000 de vizite la domiciliu.

În premieră pentru România, SkyTower și-a deschis porțile pentru a găzdui trei antrenamente oficiale la care au participat 150 de persoane înscrise în competiție. Participanții s-au putut antrena, au făcut o recunoașterea traseului și au primit sfaturi de pregătire de la ultramaratonistul Gabriel Solomon.

SKYRUN – Traseul celor 680 de trepte

Startul se va da sâmbătă, 7 decembrie, la ora 12, de la parterul SkyTower, iar alergarea se va face până la etajul 34, la o înălțime de 119 metri, după urcarea a 680 trepte. Participanții vor urca cele 34 de etaje o singură dată și vor fi cronometrați cu ajutorul unor cipuri electronice, astfel încât fiecare să afle timpul realizat la finalul cursei.

La competiție s-au înscris peste 600 de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani, printre aceștia aflându-se și angajați corporate care vor avea un clasament separat în competiție. Gazdele evenimentului vor fi îndrăgiți prezentatori, Bogdan Miu si Claudiu Roman. Invitatul special este campioana olimpică, Andreea Răducan, care va oferii medaliile la finish.

Prima ediție a SKYRUN este susținută de Raiffeisen Property International și Raiffeisen Bank România, împreună cu partenerii competiției: Vodafone, Tehnogym, Coca Cola, Kaufland, Powerbar, GSK, World Class, Deb Sound, RST Security, Galantom, Colliers, SCA Schoenherr și Asociații, Farmaceutica Remedia, Vitalis, SRBA Broker, Qwerty Design, Ipsos, Cambridge School.

Despre SkyTower
Clădirea SkyTower este impresionantă nu numai prin dimensiuni, ci și prin modul în care a fost ridicată. Finalizată într-un ritm record de construcţie de numai cinci zile pe etaj, clădirea SkyTower a devenit un punct de reper pentru zona de nord a Capitalei. SkyTower oferă spații de birouri de ultimă generație și o vedere unică asupra Bucureștiului. Cu o înălțime de 137 metri și 37 de etaje, turnul dispune de 41.200 mp de spațiu închiriabil, din care suprafața medie pe etaj este de 1.200 mp.

Despre Raiffeisen Property International GmbH
Raiffeisen Property International (RPI), este principala companie a concernului Raiffeisen Property Holding International (RPHI), Grupul de Real Estate al Raiffeisen Bank International (RBI). RPI se axează pe proiecte imobiliare comerciale în Austria şi Europa Centrală şi de Est şi are peste 25 ani de experienţă în construcţia de sedii comerciale pentru RBI în oraşe precum Budapesta, Bucureşti, Kiev, Varşovia, Praga, Bratislava, Sofia, Belgrad, Viena. RPHI activează ca investitor, dar oferă şi servicii imobiliare prin RPI.

Despre Smartatletic
Fondat în 2004 de Ioan Stoica, fost ciclist în echipa de aur a României, și Vlad Stoica, multiplu ironman triathlon finisher, smartatletic a început ca o asociație sportivă. În 2011 a devenit agenție de evenimente sportive, asociația fiind activă în paralel.
Membrii fondatori au hotărât să se implice în dezvoltarea sportului de masă prin organizarea de evenimente și educarea oamenilor în spirit sportiv.

***

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci când se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (după Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 21 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud Est.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.