Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 600 de ciclisti iau startul la Maratonul Dunarii pe 30 octombrie!

0

Sute de rideri vor da curs aventurii Maratonul Dunării

Pe 30 octombrie are loc ultima competiție ciclistă, marca Riders Club, din acest an

Aventurile Riders Club din acest an, care au purtat cicliștii în acest an pe noi trasee de poveste în mai multe regiuni ale țării, se vor încheia duminică, 30 octombrie, când va avea loc ultima competiție din calendarul 2016: Maratonul Dunării!

riders-club_maratonul-dunarii_foto-marian-dumitru-12

Peste 600 de rideri au răspuns invitației la cea de-a 3-a ediție a concursului, care va lua startul în localitatea Prundu, din județul Giurgiu, un eveniment mult apreciat pentru traseele frumoase desfășurate pe câmpiile și dealurile din zonă, dar și prin luncile bătrânului fluviu. Cicliștii se vor bucura de natură la Maratonul Dunării pe două trasee cu lungimi de 16 km și 45 km, în funcție de abilități și nivel, acestea fiind croite de multiplul campion național la MTB Răzvan Jugănaru împreună cu echipa MPG și oferind variante generoase de a explora potențialul georgrafic al zonei. Pe traseul Scurt de 16 km vor concura participanți începând cu vârsta de 5 ani, la curse Family, sau individuale. Riderii cu antrenament și experiență în cursele de mountain bike, care vor să își testeze limitele pe final de toamnă, vor pedala pe traseul de 45 de km, cu gradul 3 din 5, ca dificultate, și cu diferențe de nivel de până la 300 de metri.

Startul se va da la ora 11:00, iar coloana de cicliști va fi însoțită de mașina oficială și de un ATV ce vor deschide calea concurenților și îi vor conduce pe trasee. Atmosfera va fi animată atât de organizatori, cât și de susținătorii riderilor care vor fi prezenți la start transmițând încurajări. Spectatorii se vor putea delecta și cu o serie de acrobații oferite de participanții la campionatul de motocross, care se va desfășura în paralel cu această competiție Riders Club. După această aventură MTB, concurenții adulți vor putea sa-și împărtășească peripețiile la un pahar de vin fiert, produs din roadele podgoriilor locale, așa cum se cade după încheierea unei astfel de curse la Maratonul Dunării. Se vor lega mult mai bine și poveștile despre competițiile de peste an, la fel ca și planurile pentru 2017.

Toate informațiile legate de eveniment se regăsesc în pagina dedicată competiției Maratonul Dunării de pe platforma Riders Club – www.ridersclub.ro și vă ținem la curent cu noutățile și pe pagina Facebook Riders Club.

Ediția a 3-a a evenimentului Maratonul Dunării, din calendarul 2016 al Riders Club, coordonat de MPG, este susținută de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism,  alături de sponsorii oficiali Gatorade, BOSCH, Ghost, Barilla, Wim Bosman și de partenerul tehnic AmBike – Ambulanța de biciclete. Sponsorii competiției sunt Roua Munților, Carrefour, iNES Group, Whirlpool, Nomasvello, BikeXpert, Suunto, Daimon Club București, Drag Bike, Gustare Nevinovată, Luca Way, DIABLOS COMPUTER și MTB Academy. Concursul beneficiază de suportul partenerilor FreeRider.ro, Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență, Brigada de Voluntari, Romsilva și Registrul de Biciclete.

Susțin competițiile de ciclism Riders Club și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism și partenerul de recrutare eJobs, alături de TVR 1, în calitate de partener media al concursului Maratonul Dunării. Riders Club beneficiază de suportul partenerilor media principali INGA Media, Libertatea și al partenerilor media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, România Pozitivă, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com și agenția de blogeri Kooperativa 2.0.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.