Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 40.000 de lei colectaţi de către Fundaţia Telekom Romania pentru două cauze sociale

0

Cea de-a treia ediţie a Maratonului Internaţional Braşov, powered by Telekom Romania, a fost nu numai un prilej de a reuni peste 2500 de persoane în cadrul competiţiilor sportive, ci şi de a sprijini două cauze sociale.

Maratonul International Brasov

Peste 20.000 de lei au fost strânşi în beneficiul copiilor şi adulţilor cu boli grave, bani care vor fi donaţi integral prin intermediul Fundaţiei Telekom Romania. Toate taxele strânse în urma înscrierii participanţilor în cadrul cursei de 5,7km, dar şi 15% din valoarea taxelor de participare din cadrul celorlalte curse vor fi donate către HOSPICE Casa Speranţei.

 

A doua cauză socială susţinută a fost iniţiativa „Alături de Andrei”. Pentru strângerea de fonduri necesare efectuării, în străinătate, a unei operaţii de protezare a piciorului drept, a unui băiat în vârstă de 38 ani care a suferit un accident rutier. Cu sprijinul a 23 de fundraiseri, prin intermediul platformei Galantom, au fost colectaţi 22.530 de lei din aproximativ 300 de donaţii.

În total, au fost adunaţi peste 40.000 de lei prin îmbinarea pasiunii pentru mişcare şi dorinţa de a-i ajuta pe cei aflaţi în suferinţă.

„Maratonul Internaţional Braşov a devenit emblematic pentru trei lucruri fundamentale. În primul rând, pentru transformare. Ştim că, până recent, în România sportul era perceput ca fiind mai degrabă ceva excentric. Susţinând acest eveniment internaţional, vrem să demonstrăm că sportul este o activitate naturală pentru oricare dintre noi. De asemenea, Maratonul Internaţional Braşov este şi despre dorinţa de a promova global potenţialul turistic al unei comunități locale minunate. Nu în ultimul rând, este vorba despre a dărui speranţa. Faptul că în cadrul ediţiei din acest an am reuşit să sprijinim două cauze sociale reprezintă semnul că binele se întamplă atunci când oamenii colaborează”, a declarat Ruxandra Vodă, Preşedinte Fundaţia Telekom Romania.

Evenimentul sportiv, omologat de AIMS, cel mai important for internaţional din domeniu, a reușit și în acest an să-și atingă obiectivele: să promoveze un stil de viață din care nu lipsește mișcarea, să pună în lumină potențialul turistic al Brașovului și să susțină activitatea unor cauze sociale, precum cea a HOSPICE Casa Speranței, organizație care se îngrijește de copii și adulți diagnosticați cu boli incurabile, dar şi a unui caz social care necesită de urgenţă sprijin din partea celor din jur pentru realizarea operaţiei.

2.500 de sportivi de toate vârstele au alergat în cadrul celei de-a treia ediții a Maratonului Internațional Brașov, powered by Telekom Romania şi organizat de Asociaţia Şapte Scări şi SmartAtletic. Au luat startul peste 100 de alergători străini veniţi din 21 ţări, printre care: SUA, Canada, Italia, Germania, Spania, Regatul Unit, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Cipru, Olanda, Turcia, Franţa, Polonia, Irlanda, Rusia, Chile, Republica Moldova.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratonulbrasov.ro și pe pagina de Facebook www.facebook.com/maratonulbrasov

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.