Peste 300 de inventii la Inventika Bucuresti 2009

0

„Explozie” de invenţii româneşti la Târgul Inventika desfăşurat la Bucureşti în perioada 28-31octombrie 2009!

headerSalonul INVENTIKA-2009 s-a aflat sub patronajul Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovării şi al Salonului Internaţional al Invenţiilor, Tehnicilor şi Produselor Noi de la Geneva – ELVEŢIA având statutul de eveniment oficial al Organizaţiei Mondiale pentru Proprietate Intelectuală – OMPI. Evenimentul a beneficiat şi de susţinerea Camerei de Comerţ si Industrie a României şi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti conform site-ului oficial al evenimentului.

„Centrala electro-termică de locuinţe ne scapă de facturile la electricitate. Pe bază de apă, îşi produce singură hidrogenul şi oxigenul care se transformă în curent electric.” este una din invenţiile prezentate la Inventika 2009, ne anunţă realitatea.net

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează