Peste 200 de elevi de liceu au beneficiat de sesiuni de pregatire pentru obtinerea primului loc de munca, dupa absolvire

0

Peste 200 de elevi de liceu din sase orase au beneficiat de sesiuni de pregatire cu consultantii Manpower pentru obtinerea primului loc de munca, dupa absolvire.

Sunt impresionata de creativitatea lor si de atitudinea deschisa fata de informatiile privind calitatile, competentele si abilitatile soft si hard pe care elevii le pot dobandi dupa terminarea liceului. Au inteles cat de importante sunt activitatile extracurriculare si implicarea pe viitor in diferite asociatii studentesti, participarea la sesiuni stiintifice de comunicare, experienta dobandita in cadrul unui internship.” Andreea Hultureanu, consultant Manpower Brasov

In prima saptamana din iunie, opt consultanti Manpower au derulat cu liceenii din Brasov, Bucuresti, Craiova, Iasi, Ploiesti si Timisoara o serie de sesiuni interactive referitoare la diverse aspecte ce tin de cautarea unui loc de munca: redactarea CV-ului si bune practici la interviu, strategii de identificare a unui loc de munca, stabilirea obiectivelor profesionale si a planului de cariera.

 

Sursa si mai multe informatii: www.comunicatedepresa.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează