Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 172.861.880 pași pentru dotarea cu echipamente medicale a Spitalului de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca secția Terapie Intensivă

0

172.861.880 pași au fost strânși de la aproape 600 de participanți în prima ediție pentru comunitate Walking Month, pentru dotarea secției de Terapie Intensivă a Spitalul de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca.

infografic final de competitie

Competiția s-a derulat pe parcursul unei luni de zile, în perioada 20 septembrie – 20 octombrie 2015, iar primele trei echipe care au parcurs cel mai mare număr de pași au fost premiate în cadrul evenimentului de închidere al competiției ce a avut loc ieri, 28 octombrie.

”Este o idee genială. Pe lângă faptul că încurajează oamenii să facă mișcare, banii adunați din kiturile de participare sunt folosiți pentru o cauză nobilă”.Participant Walking Month

Fondurile strânse, 43.000 de lei, au fost mobilizate din taxa de participare la competiție și vor fi oferiți înspre secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca.

”Pentru noi înseamnă foarte mult acești bani! Practic, visul unei sonde eco-cord pentru sugari se apropie de realizare.” Director Medical Spitalului de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca Conf. Dr. Călin Lazăr

Prima ediție pentru comunitate a programului”Walking Month”este inițiată de Betfair România și implementată local în parteneriat cu Fundația Comunitară Cluj.

Mai multe detalii despre competiție: https://www.facebook.com/WalkingMonth, www.walkingmonth.ro.

Betfair România este cel mai mare centru de dezvoltare software al Grupului britanic Betfair. Sediul din Cluj are în prezent peste 330 de angajați de la care învățăm constant, inclusiv cum să avem un stil de viață sănătos. Competiția Walking Month, care presupune să-ți convingi colegii să meargă cât de mult pot pe jos timp de o lună, pentru un stil de viață mai sănătos, este și ea ideea angajaților Betfair.

„Anul acesta Walking Month ar fi ajuns la a patra ediție în cadrul Betfair, doar că, la sugestia colegilor am decis sa extindem evenimentul la nivel de comunitate a Clujului. Începând cu această ediție, pe lângă mișcare, facem și o faptă bună. Câțiva pași făcuți pentru sănătatea ta pot însemna câțiva pași pentru sănătatea copiilor din cadrul sectii de Terapie Intensivă a Spitalului pentru Copii din Cluj Napoca.”

Bogdan Tomsa, Administrator

Fundația Comunitară Cluj pune în legătură nevoile și resursele Clujului, pentru a îmbunătăți viața locuitorilor. Suntem un finanțator privat și susținem interesele filantropice ale donatorilor noștri – persoane fizice și juridice – gestionând fonduri private, pe care le direcționăm spre nevoile comunității, sub formă de granturi și burse. Totodată, oferim servicii de consultanță companiilor sau consiliere filantropică persoanelor fizice și grupurilor de donatori.

În perioada 2008 – 2014, am acordat finanțări în valoare totală de peste 1.400.000 de lei pentru peste 200 de granturi, direcționate spre proiecte dintr-o diversitate de domenii, și pentru pentru peste 200 de burse, oferite elevilor și studenților.
www.fundatiacomunitaracluj.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.