Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 15.000 euro directionati catre sustinerea mediului antreprenorial in primele 7 luni de functionare

0

Compania clujeana LIFE IS HARD (LIH) a depasit, recent, pragul de 4.000 de utilizatori pe www.eOKEY.ro, platforma online de gestionare a activitatilor de business lansata in primavara acestui an si adresata micilor antreprenori din Romania. Pachetele gratuite de utilizare a eOKEY.ro oferite initiativelor antreprenoriale in cele 7 luni de functionare depasesc, astfel, 15.000 de euro.

e-okey-sa-faci-business-in-romania

“Ne-am dorit sa punem la dispozitia antreprenorilor aflati la inceput de drum o solutie accesibilă și eficientă de management al afacerii si am dezvoltat platforma eokey.ro gandindu-ne la ei si luand in calcul nevoile lor specifice. Credem ca e OKEY sa faci business in Romania avand solutiile – in cazul nostru tehnice – potrivite si vom continua sa le aratam acest lucru si in lunile care urmeaza, prin noile module pe care le dezvoltam”, spune Erik Barna, CEO-ul LIFE IS HARD.

Noutatile cu care compania vine pe piata sunt legate de noul modul de gestiune a stocurilor, care vine sa completeze modulele de facturare si management deja existente in cadrul platformei eOKEY.ro. Acest nou modul va fi lansat la mijlocul lunii octombrie, iar pana la finalul anului 2016 este oferit gratuit tuturor celor care doresc sa il utilizeze.

In ceea ce priveste feedbackul primilor 4.000 de utilizatori, cele mai importante 3 beneficii ale platformei, din perspectiva acestora, au fost:

– Timpul economisit prin preluarea automata de catre platforma a unor sarcini care tin de emiterea documentelor financiare, de transmiterea catre clienti, de raportari si statistici.

– Libertatea de miscare oferita de faptul ca platforma poate fi accesata simultan de mai multi utilizatori, in orice moment si de oriunde, de pe un PC laptop sau tableta conectate la internet.

– Siguranta pe care le-a ofera certificarea ISO 27001:2013 (standard de siguranta a datelor) detinuta de catre LIFE IS HARD, compania care dezvolta si  administreaza platforma eOKEY.ro

Cele mai utile functionalitati sunt considerate a fi notificarile trimise automat clientilor la emiterea facturilor, alertele de scadenta si widget-urile care prezinta in timp real, in aplicatie, “starea de sanatate” a afacerii.

Despre LIFE IS HARD

Cu 10 ani experienta in dezvoltarea de aplicatii pentru piata B2B din Romania si 5 ani de creștere accelerata a cifrei de afaceri, LIFE IS HARD este prima companie romaneasca de software listata la Bursa de Valori Bucuresti – piata AeRo, categoria Premium.

LIFE IS HARD SA se numara printre putinele companii de software romanesti care nu face outsourcing si dezvolta propriile sale produse, fiind cunoscuta in piata pentru produsele: 24Broker.ro, 24Routier.ro, MedXline.

Activitatea echipei LIFE IS HARD este concentrata pe a dezvolta solutii B2B de optimizare a proceselor de business si de reducere a costurilor operaționale.

“LIFE IS HARD. We make life easier by using technology as our tool. WORK SOFT.”- este sloganul sub care compania clujeana isi desfasoara activitatea.

LIFE IS HARD SA face parte din grupul de companii Active Power Solutions (APS), condus de omul de afaceri clujean Cătălin Chiș.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.