Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 1000 de antreprenori, manageri si profesionisti sunt asteptati sa participe la Timisoara Business Days 2016

0

Vino alaturi de cei peste 1.000 de antreprenori, manageri si profesionisti care vor participa intre 6 si 7 aprilie la editia 22 din seria evenimentelor de succes dedicate dinamizarii mediului de afaceri din Romania!

Banner site_BDTM2016_1

Editia Timisoara Business Days 2016 se desfasoara la Hotel Senator si EXPOVEST Timisoara si va gazdui:

​4 conferinte cu teme interesante, incitante, de actualitate
18 workshopuri cu teme atent alese pe baza cercetarii de piata
8 sesiuni de masterclass cu teme in concordanta cu nevoile de dezvoltare relevate de studiul de piata
6 dezbateri cu autoritati publice: ministri, primari, viceprimari, secretari de stat, membrii Guvernului, reprezentanti ai ANAF si din Ministerul Finantelor Publice
6 sesiuni speciale de dezvoltare personala
2 seri speciale
2 sesiuni de business networking cu o componenta educationala focusata pe dezvoltarea abilitatilor in arta conexiunilor

Vezi programul complet al editiei.

La editia Timisoara Business Days 2016 vor conferentia peste 120 de speakeri din tara si strainatate.

Cei care doresc sa participe au posibilitatea de a alege sa participa la o zi sau la ambele si pot opta pentru trei tipuri de acces:

BASIC (ofera acces la conferinte si la sesiunile speciale cu posibilitatea de a alege dintre doua sesiuni care se desfasoara in paralel) – de la 40 de euro

PLUS (ofera acces la conferinte, la sesiunile speciale, la workshopuri cu posibilitatea de a alege dintre 5 sesiuni care se desfasoara in paralel si la sesiunile informale de business networking: prezentare de moda, degustare de vinuri, tombola cu premii) – de la 70 de euro

PREMIUM (ofera acces la conferinta, la sesiunile speciale, la workshopuri, masterclass-uri, cu posibilitatea de a alege dintre 7 sesiuni care se desfasoara in paralel, sesiunile formale de business networking si sesiunile informale de socializare: prezentare de moda, degustare de vinuri, tombola cu premi) – de la 100 de euro
Cei care au tichete de acces PLUS si PREMIUM vor primi GRATUIT si numarul 9 al revistei Business Days Magazine care apare in 5 aprilie.

Cei care au tichete de acces PREMIUM vor primi GRATUIT si acces timp de 1 luna pe platforma PREMIUM Business Days TV unde au acces la mii de ore de filme de dezvoltare personala si profesionala. Materialele video Business Days TV sunt vizionate de peste 300.000 de persoane.

Cei cu tichete de acces PREMIUM au un voucher de 100 de euro la achizitionarea pachetului de promovare „Antreprenori si manageri din Romania”.

unnamed

Inscrierile la Timisoara Business Days 2016 se pot face pana pe data de 5 aprilie ora 18:00 pe pagina: http://www.businessdays.ro/Evenimente/Timisoara-2016/Inscriere.

Dupa aceasta data inscrierile sunt posibile doar la locul evenimentului in limita locurilor disponibile.

Cei care au mai participat la editii anterioare Business Days beneficiaza de OFERTA DE LOIALIZARE si pot participa cu 25% reducere atat ei cat si inca un insotitor cu care decid sa participe.
Firmele care doresc sa vina cu mai multe persoane pot accesa oferta de discounturi din pachetul CORPORATE.

Elevii, studentii si profesorii pot participa cu discount de 50% folosind codul de reducere STUDENT50. Validarea codurilor se face prezentand carnetul de elev sau student sau legitimatia de profesor valabile.

Toate tichetele de acces sunt de tipul MULTIPASS si permit practic accesul pe baza aceluiasi badge pentru mai multe persoane, dar nu in acelasi timp.

Locurile la workshopuri sunt limitate si se ocupa in ordinea in care sunt rezervate. La workshopuri pot participa doar persoanele care au tichete de acces valabile si care si-au rezervat din timp loc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.