Peste 1.100 de telefoane și accesorii reciclate pentru YouthBank

0

Angajaţii Orange, împreună cu susţinători din cadrul comunităţii, au reciclat, în două săptămâni, 1.161 de telefoane și dispozitive mobile pentru a susține programul YouthBank al Asociației pentru Relații Comunitare (ARC), un program de iniţiativă civică pentru tineri. Acțiunea a făcut parte din inițiativa ”Săptămâna Voluntariatului”, proiect în cadrul căruia, în acest an, Orange a donat 3 euro către YouthBank pentru fiecare telefon și dispozitiv mobil reciclat. Astfel, cu sprijinul voluntarilor, s-au strâns peste 3.200 de euro, sumă cu care vor fi finanțate în 2015 activităţile tinerilor liceeni care s-au implicat în proiect, respectiv YouthBank Mureş, YouthBank Reghin şi YouthBank Bucureşti.

orange

Orange încurajează adoptarea unui comportament responsabil faţă de mediu şi prin reciclarea telefoanelor. De aceea, sprijină proiecte de conștientizare și încurajează angajații, partenerii și publicul larg să adopte o astfel de atitudine. Anul acesta, pe lângă acțiunea de reciclare a telefoanelor mobile, compania a făcut un pas mai departe în implicarea comunitară, asociind acest proiect cu o acțiune de strângere de fonduri pentru a susține programul YouthBank și educația civică a tinerilor. Rezultatele proiectului se datorează angajaților Orange, partenerilor și publicului larg, tuturor celor care s-au alăturat acestei inițiative.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează