PERFORMANȚĂ: 5 STELE la testele de siguranță pentru o mașină produsă în România!

0

Felicitări! PERFORMANȚĂ: 5 STELE la testele de siguranță pentru o mașină produsă în România! 

Primul model Ford produs la Craiova este, de astăzi, scrie Capital.ro primul vehicul produs în România care obține cinci stele la testele EuroNCAP.

Rezultatele ultimului test de siguranță EuroNCAP au ca vedetă noul B-Max produs la Craiova. Oficialii organismului european de verificare a siguranței oferită de un vehicul consideră că Ford a reșit să găsească soluții sigure pentru lipsa pilonului B.

Sursa și mai multe informații: capital.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează