Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pentru toţi pesimiştii din România – cu dedicație de la Motivonti.ro

0

articol preluat partial cu acordul autorului Motivonti.ro, la rubrica Dreptul la Cuvant

Sigur îi cunoști și tu, sigur îi vezi în fiecare zi, sigur te pun la încercare.  Sunt ei, cei care îți sapă speranțele  visele și energia. Sunt ei, cei care „te și ajută”să vezi mai bine realitatea… Tuturor le este dedicat acest articol scris de Motivonti.ro și pe care îl recomandăm și noi. 

Pentru toţi pesimiştii din România

Azi vreau să mă descarc. Aş vrea să urlu dacă se poate, dar de faţă nu ar fi decât colegii mei de la lucru şi ar fi păcat să împărtăşesc doar cu ei ceea ce trebuie să spun acum.De când mă ştiu, am avut puţini oameni în jurul meu care să mă motiveze şi să îmi spună că “bă, poţi!” 

Pur şi simplu unii nu au acest dar al motivării, m-am prins pe parcurs. Alţii n-au crezut niciodată în mine, motiv pentru care am încercat 3 instrumente şi 5 sporturi, după care am rămas doar cu un instrument şi cu o condiţie fizică extrem de proastă.

Am avut visuri mari şi nimeni n-a crezut în ele, nici măcar eu, uneori. Am avut planuri măreţe, dar de unde sprijin să le pun în aplicare?

Ei bine, când pasiunea întrece dorinţele, te pui pe treabă. Nu te mai interesează de pesimiştii de lângă tine, deşi abia atunci începe greul. Să îţi îndeplineşti dorinţele cu aşa de mulţi fraieri în jurul tău.

Părinţii de multe ori ne văd doctori, avocaţi sau ingineri. Şi bravo lor. Ce bine sună: fata mea e doctoriță! Băiatul meu e inginer! Câştigă 2000 de euro pe lună. Wooooow!

Unii vor să câştige în viaţă doar bani, şi iar revin la vorba aia “ce săraci sunt unii, tot ce au ei sunt banii!”

Alţii vor să îşi urmeze pasiunile şi, ştiţi ce?

CITEȘTE TOATĂ POVESTEA AICI

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.