Pentru toţi pesimiştii din România – cu dedicație de la Motivonti.ro

0

articol preluat partial cu acordul autorului Motivonti.ro, la rubrica Dreptul la Cuvant

Sigur îi cunoști și tu, sigur îi vezi în fiecare zi, sigur te pun la încercare.  Sunt ei, cei care îți sapă speranțele  visele și energia. Sunt ei, cei care „te și ajută”să vezi mai bine realitatea… Tuturor le este dedicat acest articol scris de Motivonti.ro și pe care îl recomandăm și noi. 

Pentru toţi pesimiştii din România

Azi vreau să mă descarc. Aş vrea să urlu dacă se poate, dar de faţă nu ar fi decât colegii mei de la lucru şi ar fi păcat să împărtăşesc doar cu ei ceea ce trebuie să spun acum.De când mă ştiu, am avut puţini oameni în jurul meu care să mă motiveze şi să îmi spună că “bă, poţi!” 

Pur şi simplu unii nu au acest dar al motivării, m-am prins pe parcurs. Alţii n-au crezut niciodată în mine, motiv pentru care am încercat 3 instrumente şi 5 sporturi, după care am rămas doar cu un instrument şi cu o condiţie fizică extrem de proastă.

Am avut visuri mari şi nimeni n-a crezut în ele, nici măcar eu, uneori. Am avut planuri măreţe, dar de unde sprijin să le pun în aplicare?

Ei bine, când pasiunea întrece dorinţele, te pui pe treabă. Nu te mai interesează de pesimiştii de lângă tine, deşi abia atunci începe greul. Să îţi îndeplineşti dorinţele cu aşa de mulţi fraieri în jurul tău.

Părinţii de multe ori ne văd doctori, avocaţi sau ingineri. Şi bravo lor. Ce bine sună: fata mea e doctoriță! Băiatul meu e inginer! Câştigă 2000 de euro pe lună. Wooooow!

Unii vor să câştige în viaţă doar bani, şi iar revin la vorba aia “ce săraci sunt unii, tot ce au ei sunt banii!”

Alţii vor să îşi urmeze pasiunile şi, ştiţi ce?

CITEȘTE TOATĂ POVESTEA AICI

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează