Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pentru prima dată în România, în martie sărbătorim Ziua Internațională a Sindromului Down

0

Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități (CEDCD) inițiază o serie de evenimente pentru a marca, pentru prima dată în România, Ziua Internaţională a Sindromului Down, 21 martie, recunoscută oficial de Naţiunile Unite în 2011.

 

CEDCD organizează la București o masă rotundă pe tema drepturilor copiilor cu dizabilități intelectuale în parteneriat cu Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării în data de 21 martie, precum și un Concert Extraordinar în beneficiul copiilor cu Sindrom Down din România în data de 22 martie.

Concertul Extraordinar va avea loc la Sala de Concerte Mihail Jora începând cu ora 19:00 şi îl va avea ca protagonist pe Sujeet DESAI, un tânăr muzician de 30 de ani din Statele Unite ale Americii. Sujeet DESAI va cânta alături de violonista Cristina Anghelescu și Orchestra de Cameră Radio, dirijor Tiberiu Oprea, invitați speciali fiind actorul Valentin Teodosiu, solista Paula Seling și BigBand Radio, dirijor Ionel Tudor.

 

—-

Sursa aici

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.