Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pentru al 4-lea an consecutiv, Voluntarii Piraeus Bank Romania au organizat un Targ caritabil in beneficiul copiilor

0

Pentru al 4-lea an consecutiv, Voluntarii Piraeus Bank Romania au organizat un Targ caritabil in beneficiul copiilor.  Donatia in valoare de 29.000 de lei va aduce bucurii in prag de sarbatoare copiilor inscrisi in programul Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.

Târgul caritabil de Crăciun organizat de Piraeus Bank România a colectat 29.000 de lei în beneficiul “Fondului Special Pentru Copii” al FMPR

Peste 450 de voluntari Piraeus Bank s-au mobilizat și în acest an în beneficiul copiilor din programul “Fondul Special Pentru Copii” al Fundației Principesa Margareta a României, organizând cea de-a patra ediție a Târgului Caritabil de Crăciun. În cadrul acestuia, angajații băncii au cumpărat produse confecționate de colegii lor voluntari în valoare de 29.000 de lei.

Similar cu edițiile anterioare, Piraeus Bank a pus la dispoziția voluntarilor interni sumele necesare pentru materia primă și a asigurat logistica și promovarea evenimentului. Voluntarii Piraeus au avut la dispoziție, în prealabil, câteva săptămâni în care au creat produse hand-made care să fie vândute în scop caritabil în rândul angajaților băncii.

Ca de fiecare dată, angajații Piraeus Bank România au îmbrățișat cu entuziasm și responsabilitate cauza familiilor înscrise în Fondul Special pentru Copii. La proiectul “Dăruim bucurii în prag de sărbătoare” de la finele anului 2017 au participat voluntari Piraeus Bank din București, Craiova, Timișoara, Iași și Alexandria.

“Suntem multumiti  că acțiunea noastră, care a devenit una de tradiție în cadrul companiei, reușește an de an să contribuie cu sume din ce în ce mai mari la proiectele Fundației. Din nefericire anul acesta, Târgul a fost umbrit de moartea Majestății Sale, Regele Mihai I, eveniment care ne-a întristat dar totodată ne-a făcut să ne reamintim de pildele vieții sale impresionante. Suntem convinși că ceea ce am construit alături de Fundația Principesa Margareta a României cu ajutorul Voluntarilor Piraeus va avea efect pe termen lung”, a declarat Veronica Gheorghiu, Coordonatorul acțiunii de voluntariat “Dăruim bucurii în prag de sărbătoare”.

Despre Piraeus Bank

Piraeus Bank România este una dintre cele mai bine capitalizate bănci de pe piața locală, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group. În cei 17 ani de activitate pe piața din România, Piraeus Bank și-a construit o rețea vastă de unități și deservește peste 300.000 de clienți.

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experiență solidă pe segmentele produselor de retail banking și IMM, precum și pe zona piețelor de capital, a investițiilor bancare și leasing-ului.

Piraeus Bank Group ocupă locul 1 în topul celor mai mari bănci din Grecia, este un grup financiar european concentrat pe zona Europei de S-E, prezent în 10 țări.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.