Pedaleaza printre randuri!

0

Se implinesc trei ani de cand am initiat campania Te asteptam in librarie!, timp in care ti-am oferit cele mai noi titluri de la Editura Herald, ti-am impartasit lecturile noastre si chiar te-am pus sa scrii tu insuti o carte, pe care am si publicat-o!

Ne-ai vizitat din librarie in librarie, din raft in raft si din carte in carte. Anul acesta, pe langa reducerea de 20% cu care te-am obisnuit, dorim sa-ti inlesnim maratonul de lectura, oferindu-ti o bicicleta!

Pedaleaza printre randuri! Alege orice carte de la Editura Herald, completeaza cu datele tale talonul de la sfarsitul catalogului si intra in cursa pentru cele mai elegante si performante biciclete de la Electra! Pastreaza catalogul pana in ziua extragerii castigatorilor si vino cu el ca sa-ti ridici bicicleta!

Un talon, o carte! Alese de tine, oferite de noi!

Poti primi in dar de la Editura Herald tot atatea carti cate ai cumparat! La sfarsitul campaniei, cel care va avea cele mai multe taloane inscrise in concurs, va primit tot atatea carti cadou de la Editura Herald.

Cum poti participa la tombola Editurii Herald?

 

§     cumpara intre 1 august – 1 noiembrie 2011 o carte de la Editura Herald si solicita librarului catalogul campaniei;

§     completeaza talonul de participare cu datele tale, precum si numele librariei din care ai cumparat cartea;

§     desprinde talonul de participare si inapoiaza-l librarului;

§     roaga-l pe librar sa stampileze talonul tau de inregistrare din catalog;

§     pastreaza catalogul din care ai desprins talonul si urmareste inregistrarea ta pe site-ul campaniei www.teasteptaminlibrarie.ro;

§     data si locul extragerii vor fi anuntate pe site pe data de 15.11.2011;

§     in plus, poti primi in dar de la Editura Herald tot atatea carti cate ai cumparat! La sfarsitul campaniei, cel care va avea cele mai multe taloane inscrise in concurs, va primit tot atatea carti cadou de la Editura Herald;

§     lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul campaniei pe data de 01.12.2011;

Iti dorim succes!!!


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează