Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pedaleaza printre randuri!

0

Se implinesc trei ani de cand am initiat campania Te asteptam in librarie!, timp in care ti-am oferit cele mai noi titluri de la Editura Herald, ti-am impartasit lecturile noastre si chiar te-am pus sa scrii tu insuti o carte, pe care am si publicat-o!

Ne-ai vizitat din librarie in librarie, din raft in raft si din carte in carte. Anul acesta, pe langa reducerea de 20% cu care te-am obisnuit, dorim sa-ti inlesnim maratonul de lectura, oferindu-ti o bicicleta!

Pedaleaza printre randuri! Alege orice carte de la Editura Herald, completeaza cu datele tale talonul de la sfarsitul catalogului si intra in cursa pentru cele mai elegante si performante biciclete de la Electra! Pastreaza catalogul pana in ziua extragerii castigatorilor si vino cu el ca sa-ti ridici bicicleta!

Un talon, o carte! Alese de tine, oferite de noi!

Poti primi in dar de la Editura Herald tot atatea carti cate ai cumparat! La sfarsitul campaniei, cel care va avea cele mai multe taloane inscrise in concurs, va primit tot atatea carti cadou de la Editura Herald.

Cum poti participa la tombola Editurii Herald?

 

§     cumpara intre 1 august – 1 noiembrie 2011 o carte de la Editura Herald si solicita librarului catalogul campaniei;

§     completeaza talonul de participare cu datele tale, precum si numele librariei din care ai cumparat cartea;

§     desprinde talonul de participare si inapoiaza-l librarului;

§     roaga-l pe librar sa stampileze talonul tau de inregistrare din catalog;

§     pastreaza catalogul din care ai desprins talonul si urmareste inregistrarea ta pe site-ul campaniei www.teasteptaminlibrarie.ro;

§     data si locul extragerii vor fi anuntate pe site pe data de 15.11.2011;

§     in plus, poti primi in dar de la Editura Herald tot atatea carti cate ai cumparat! La sfarsitul campaniei, cel care va avea cele mai multe taloane inscrise in concurs, va primit tot atatea carti cadou de la Editura Herald;

§     lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul campaniei pe data de 01.12.2011;

Iti dorim succes!!!


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.