Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe Calea Inimii (3 – 10 iunie)

0

În perioada 3 – 10 iunie te invităm la o incursiune în Înțelepciunea Inimii atât prin poezie, dans sacru, muzică cât și prin intermediul cărților atent selecționate din portofoliul editurii Herald.

Pentru a ne familiariza cu mistica și înțelepciunea arabă, am pregătit o serie de titluri ce beneficiază de o reducere specială de 40%, care îți va da acces la viziunile diferite ale marilor gânditori și poeți mistici.

Te așteptăm și pe pagina de Facebook Herald la seria Pe Calea Inimii, unde vom face cunoștință cu poeți îndrăgiți precum Rumi, Omar Khayyam, Kahlil Gibran sau alți mari înțelepți sufiti.

Să descoperim împreună Calea Inimii că centru, ca nucleu al ființei umane, ca o cale a deschiderii universale către Înțelepciune și Iubire, a întâlnirii dintre suflet și suflet în liniștea cea de dincolo de minte, în căutarea desăvârșirii!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.