Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe aceleași criterii ca și bursele sociale, tineri studenți pot obține gratuit participarea la cursuri de dezvoltare personală

0

Ai făcut vreodată o chetă pentru ceva? Tu și câțiva prieteni ați vrut să cumpărați și să folosiți ceva împreună, cam așa ar sună pe scurt și banal descrierea conceptului de „Crowdfunding” 

funkyprenorDacă mai punem în context și conceptul de „Brand Advocate” sau faptul că ai primit sau ai făcut o recomandare pentru un serviciu de care ai fost mulțumit, obținem baza conceptuală a unei comunități online care își dorește să aducă împreună oamenii care își doresc să investească în dezvoltarea personală și trainerii care oferă aceste resurse.
Mircea și Ciprian, cofondatorii acestui proiect, au plecat de la problemele pe care le-au avut în demersurile lor, de a găsi oameni cu interese comune pe anumite segmente de dezvoltare personală și au construit și lansat acum câteva zile, platforma online funkyprenor.ro.
Pe lângă o comunitate care o să ajute oamenii cu interese comune să fie informați și să negocieze prețuri de traininguri, acest proiect are și o componența de responsabilitate socială.
 Acest proiect intentionaza să ajute și tinerii defavorizați prin garantarea unui număr de locuri gratuite la fiecare dintre cursurile oferite de comunitatea funkyprenor. Dacă ești student și te încadrezi în criteriile de obținere a unei burse sociale, ca membru al comunității funkyprenor poți obține acces gratuit la cursurile organizate de comunitatea funkyprenor. 
 Dacă faci parte din o categorie defavorizata sau pur și simplu te-a captivat subiectul, te așteptăm în comunitatea noastră.
 Vino pe pagina de înregistrare în comunitatea funkyprenor pe funkyprenor.ro/aici-poți-deveni-membru-al-comunității-noastre unde poți folosi pentru înregistrare acest cod de invitație: ROMÂNIA-POZITIVĂ 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.