Pe aceleași criterii ca și bursele sociale, tineri studenți pot obține gratuit participarea la cursuri de dezvoltare personală

0

Ai făcut vreodată o chetă pentru ceva? Tu și câțiva prieteni ați vrut să cumpărați și să folosiți ceva împreună, cam așa ar sună pe scurt și banal descrierea conceptului de „Crowdfunding” 

funkyprenorDacă mai punem în context și conceptul de „Brand Advocate” sau faptul că ai primit sau ai făcut o recomandare pentru un serviciu de care ai fost mulțumit, obținem baza conceptuală a unei comunități online care își dorește să aducă împreună oamenii care își doresc să investească în dezvoltarea personală și trainerii care oferă aceste resurse.
Mircea și Ciprian, cofondatorii acestui proiect, au plecat de la problemele pe care le-au avut în demersurile lor, de a găsi oameni cu interese comune pe anumite segmente de dezvoltare personală și au construit și lansat acum câteva zile, platforma online funkyprenor.ro.
Pe lângă o comunitate care o să ajute oamenii cu interese comune să fie informați și să negocieze prețuri de traininguri, acest proiect are și o componența de responsabilitate socială.
 Acest proiect intentionaza să ajute și tinerii defavorizați prin garantarea unui număr de locuri gratuite la fiecare dintre cursurile oferite de comunitatea funkyprenor. Dacă ești student și te încadrezi în criteriile de obținere a unei burse sociale, ca membru al comunității funkyprenor poți obține acces gratuit la cursurile organizate de comunitatea funkyprenor. 
 Dacă faci parte din o categorie defavorizata sau pur și simplu te-a captivat subiectul, te așteptăm în comunitatea noastră.
 Vino pe pagina de înregistrare în comunitatea funkyprenor pe funkyprenor.ro/aici-poți-deveni-membru-al-comunității-noastre unde poți folosi pentru înregistrare acest cod de invitație: ROMÂNIA-POZITIVĂ 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează