Pe 7 iunie se lansează Carta Albă a Tinerilor Fără Adăpost din România

0

Asociația Young Initiative (AYI) organizează conferința “Tinerii Fără Adăpost: Provocări și Soluții” în data de 7 iunie, între orele 15:00 – 18:00, la Spațiul Public European, unde va lansa Carta Albă a Tinerilor Fără Adăpost din România, fiind primul document de acest tip pe tematica menționată.

DSC_0205-1-3

Carta Albă a Tinerilor Fără Adăpost din România reprezintă un efort colaborativ al Grupului de Lucru pentru Tinerii Fără Adăpost, inițiat de Asociație. Acesta a reunit experți dintr-o serie de instituții publice centrale și locale, ONG-uri de profil și experți individuali, fiind astfel un demers cross-sectorial ce și-a propus să identifice situația reală curentă, concentrându-se în același timp pe propunerea de soluții și recomandări de politici publice.

Conferința va avea următorul format:

  • 15:00 – 15:30 Sosirea participanților și mini-activități tematice;
  • 15:30 – 16:15 Panel cu speakeri, inclusiv reprezentanți ale unor instituții publice centrale și locale;
  • 16:30 – 17:30 Atelier interactiv dedicat problematicii tinerilor fără adăpost, având ca suport Carta Albă;
  • 17:30 – 18:00 Activități facilitate de networking;

Conferința face parte din proiectul Overhope, finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul programului Erasmus+, Acțiunea Cheie 2 – Parteneriate Strategice.

Înscrierile la eveniment se realizează online, la adresa www.younginitiative.org/lansare-white-paper. Participarea este gratuită.

Asociația Young Initiative (AYI) este o organizație nonprofit înființată în 2009 care le oferă copiilor și tinerilor instrumentele educaționale necesare pentru a se dezvolta personal și profesional astfel încât să contribuie eficient la construirea României de mâine.

Empowering people through education

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.