Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe 29 martie Cuibul Artistilor pleaca in turneu in 10 orase din Romania

0

#cuinimalateatru pentru maternitatea din Campina

Pe 29 martie, Cuibul Artistilor, companie de teatru independent formata din tineri actori, studenți și absolvenți ai UNATC,  pleaca in primul turneu national, in 10 orase din tara. Spectacolul „O zi de vara” este oferit iubitorilor de teatru din Craiova, Timisoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Brasov, Suceava, Iasi, Galati, Ploiesti, Bucuresti care vor putea sustine nou nascutii de la maternitatea din Campina prin simpla lor prezenta in Cuib. Intrarea este libera, iar cauza poate fi sustinuta pe baza de donatie individuala.

Prin donatiile stranse, Cuibul Artistilor isi propune sa echipeze maternitatea din Campina cu aparatura de specialitate. Prin activitatea lor, actorii isi doresc sa ofere publicului tanar o experienta unica si irepetabila intr-o atmsofera prietenoasa si relaxanta.

#cuinimalateatru este indemnul pe care Cuibul Artistilor il transmite iubitorilor de teatru.

„De doi ani, Cuibul Artistilor ofera o interactiune naturala, spontana cu publicul si la final un moment de reflectare calda, care se pastreaza in timp si te face sa revii. Prin fiecare spectacol ne dorim sa transmitem celor din sala o experienta unica si irepetabila, care sa le trezească iubirea pentru teatru. Scopul turneului este sa aduca emotia din Cuib in 10 orase din Romania, emotie pe care sa reusim sa o transpunem in sprijin pentru copiii nascuti prematur.”

Victor Tapeanu, Actor & Fondator Cuibul Artistilor

Începand cu 29 martie, turneul „heART by Cuibul Artistilor” va aduce spectacolul „O zi de vara” in 10 orase din Romania: Craiova, Timisoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Brasov, Suceava, Iasi, Galati, Ploiesti, Bucuresti.

Pentru rezervari accesati: www.rezervari.cuibulartistilor.ro

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1818999795091166/

afis

Despre Cuibul Artistilor

Prima companie de teatru independent care isi propune sa educe publicul tanar (18 – 31) in a merge mai des la teatru. Infiintat in anul 2015, Cuibul Artistilor si-a inceput activitatea cu proiectul 300 de zile de teatru gratuit, cu spectacole oferite in sistem occidental, fiind astfel cel mai mare proiect cultural la nivel national, cu 32.265 spectatori.

Ne dorim sa devenim un lovemark, acel brand de care te indragostesti, care iti atinge atat sufletul cat si mintea. Ne dorim sa ducem cu noi tineri artisti, sa-i ajutam sa creasca si sa raspandeasca arta si educatia.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.