Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe 1 iunie, Cultural Junior revine cu 24 de ore de poveşti româneşti

0

Radio România Cultural lansează, pentru al doilea an consecutiv, pe 1 iunie, Cultural Junior, un radio online de o zi pentru copii. Mesajul pe care îl transmit realizatorii RRC, de această dată, este că poveștile sunt importante în viaţa copiilor şi timpul petrecut de părinți alături de ei îi poate influența pentru o viață întreagă.

Vizual Cultural Junior

Conţinutul celor 24 de ore de radio online dedicate copiilor este, aşadar, unul al poveştilor şi basmelor româneşti pe care cei mai cunoscuţi realizatori de la Radio România Cultural le citesc pentru cei mici, îndemnându-i pe părinţi să facă acelaşi lucru în restul zilelor anului. Cultural Junior va putea fi ascultat pe orice device mobil pe site-ul www.radioromaniacultural.ro  începând cu ora 0:00 şi până la 24:00.

Poveştile alese de realizatorii Radio România Cultural sunt basme clasice româneşti semnate de  Ion Creangă, Petre Ispirescu, Ioan Slavici, Barbu Ștefănescu Delavrancea sau Ion Pop Reteganul.

Cei mici vor putea asculta poveștile fără vârstă, care i-au fascinat pe copiii de ieri și care îi atrag și pe copiii de azi: Capra cu trei iezi, Tinerețe fără batrânețe și viață fără de moarte, Prîslea cel voinic și merele de aur, Zâna zânelor, Neghiniță, Făt frumos cu părul de aur sau Ursul păcălit de vulpe.

Programul Cultural Junior îi va purta pe copii şi prin lumea Disney cu piese extrase de pe coloanele sonore ale filmelor de desene animate precum Mickey Mouse, Planes, Hercule, Tarzan, Rapunzel etc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.