„Paznic” pentru dezvoltare urbanistica din Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta si Targu-Mures!

0

În sfârșit cineva o să „păzească” insituțiile responsabile de proiectele de dezvoltare urbanistică! ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei a lansat un proiect de monitorizare de proiectele de dezvoltare urbanistică din mai multe orașe: București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța și Târgu-Mureș!

Conform comunicatului presă citat de eurourbanism.ro proiectul se desfasoara in parteneriat cu Asociatia Salvati Bucurestiul, Asociatia Pro Democratia, Asociatia pentru Tranzitie Urbana si Centrul de Resurse pentru participare publica, urmand sa fie abordate problemele generate in marile orase de traficul aglomerat, disparitia spatiilor verzi, agresarea patrimoniului construit si aplicarea deficitara a legislatiei din domeniu.

Mai multe informații pe site-ul eurourbanism.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează