Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pavilioanele de grădină EXPODOM și responsabilitatea socială

0

EXPODOM și sharing economy

Corturile pentru evenimente EXPODOM sunt produsele ideale pentru a fi folosite în comun: corturile se montează în doar câteva minute, se transportă și se depozitează ușor. Sunt perfecte pentru a oferi adăpost în grădină la un grătar, sau pentru a proteja piscina copiilor, iar când în familie, sau în cercul de prieteni se organizează o nuntă, un botez, corturile de 3x3m, 3×4,5m, 3×6m pot fi conectate între ele, folosite în comun pentru a crea un spațiu acoperit chiar și de 54mp.

EXPODOM în parteneriat cu organizațiile civile

Magazinul online de pavilioane de grădină https://www.expodom.ro/ s-a deschis în România în 2019. De atunci și până astăzi, EXPODOM a oferit gratuit 25 de pavilioane organizațiilor civile în cadrul unor parteneriate de promovare.

EXPODOM în vremea pandemiei

Administratorul magazinului, societatea Mutton s.r.o. din Slovacia, a sponzorizat 10 organizații non-profit din domeniul sănătății cu pachete de 100buc. de măști sanitare de unică folosință. Societatea a oferit deasemenea, în prima jumătate a lunii aprilie 2020, câte 10 măști gratuite clienților săi.

Despre pavilioanele EXPODOM

Pavilioanele EXPODOM provin din Slovacia și sunt prezente în România începând cu 2019. Dimensiunea pavilioanelor este de 2x2m, 2x3m, 3x3m, 3×4,5m, respectiv 3x6m. O varietate largă de culori este disponibilă, iar având în vedere, că prelatele laterale sunt detașabile, culorile pot fi combinate între ele. Astfel cumpărătorul își poate configura singur un cort cu prelată portocalie de acoperiș și pereți laterali albi, sau negrii de exemplu. Structurile corturilor sunt astfel concepute, încât piesele componente să poată fi schimbate. Avantajul cumpărării dintr-un magazin online dedicat exclusiv pavilioanelor de grădină este că sunt disponibile oricând piesele de schimb.

Corturile diferă între ele nu numai prin dimensiune și culoare, dar și în funcție de materialul din care este realizată structura de susținere. Structurile pot fi din oțel sau aluminiu, la alegerea clientului. Ambele variante sunt rezistente și fiabile. Structura din oțel este mai ieftină, iar structura din aluminiu mai ușoară și cu aspect mai elegant. Pe lângă aceste două tipuri de structuri, în oferta societpții se regăsesc și structurile din profil de aluminiu hexagonal de 40mm, respectiv 50mm. Aceste tipuri sunt profesionale, destinate utilizării frecvente și îndelungate. Oricare ar fi tipul structurii alese (oțel, aluminiu, aluminiu hexagonal de 40mm sau 50mm), garanția oferită pentru structuri este de 5 ani, iar pentru prelate de 2 ani.

Montare, demontare și transport: Corturile se montează în doar câteva minute datorită structurii lor pliabile tip acordeon. Corturile de dimensiuni mai mici pot fi ridicate chiar și de către o singură persoană, fără unelte. Pliate, corturile au dimensiuni compacte, încap într-o mașină personală. Depozitarea corturilor nu necesită condiții speciale: pot fi depozitate în orice loc uscat, în pivniță, garaj, sau chiar și pe terasa apartamentului. Pentru facilitarea transportului, magazinul vinde genți cu roți pentru transportul pavilioanelor.

Ancorare: Ancorarea adecvată a corturilor este esențială. În funcție de tipul suprafeței pe care este instalat cortul, ancorarea se poate face cu țăruși și paracord de ancorare (pe suprafețe moi), sau cu greutăți cu apă (pe suprafețe dure, cum este asfaltul, pavajul sau betonul).

Utilizarea pavilioanelor EXPODOM este extrem de variată. Pot fi utilizate, ca:

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.