Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PARTICIPA la cercetarea ”Modul de functionare a retelelor* si coalitiilor** ONG din Romania”.

0

Esti membru intr-un Grup de initiativa, o Coalitie sau Retea ONG?

Te invitam sa participi la cercetarea ”Modul de functionare a retelelor* si coalitiilor** ONG din Romania”.

Acordă-ne maxim 10-15 minute pentru completarea chestionarului, disponibil aici:

http://centras.limequery.com/index.php/872568/lang-ro

Raspunsurile tale vor contribui la construirea unei imagini mai clare despre:

– modul cum organizatiile societatii civile din Romania colaboreaza in cadrul grupurilor informale, coalitiilor si retelelor

– nevoile si asteptarile pe care ONGurile le au de la aceste structuri

– cum putem veni în sprijinul acestor grupuri, coalitii si retele prin proiectul ”Centrul de Resurse pentru Coalitii si Retele”.

Asteptam curiosi raspunsul tau pana pe 3 Mai 2015.

Informatiile privind identitatea persoanei care completează chestionarul sunt securizate si nu vor fi facute publice. Acestea ne sunt utile pentru a transmite rezultatele studiului si pentru a te informa despre urmatoarele etape ale proiectului, ce cuprind activitati de instruire, asistenta tehnica si promovare pentru grupuri de initiativa, coalitii si retele ONG si pentru membrii acestora.

Cercetarea este o etapa preliminara pentru crearea unui Centru de Resurse pentru Coalitii si Retele, un proiect a 5 organizatii neguvernamentale (CENTRAS, Funky Citizens, Fundatia PACT – Parteneriat pentru Actiune Comunitara si Transformare, Institutul de Politici Publice si Opportunity Associates), prin care ne propunem sa fim mai aproape de nevoile voastre, ale organizatiilor membre in Coalitii si Retele ONG, si sa dezvoltam impreuna un sector neguvernamental mai colaborativ si cu o putere mai mare de reprezentare.

img_center12

Cercetarea este realizata in cadrul proiectului ”Centrul de Resurse pentru Coalitii si Retele”, finantat prin Granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG din Romania. 

*, ** In cadrul cercetarii, termenii Grup de initiativa, Coalitie si Retea denumesc forme de colaborare ale organizatiilor societatii civile, ce cuprind de la relații informale și de afiliere – la structuri formalizate si complexe. Reteaua și Grupul de inițiativă se refera la structuri cu caracter informal, cu un tip de relatie informala si neierarhizata a membrilor, caracterizata prin schimbul de informatie, instrumente si resurse intre organizatii cu interese similare. Coalitia denumeste o relatie mai bine definita a structurii, cu caracter informal sau formal, intre organizatii care colaboreaza pentru indeplinirea unui obiectiv comun specific.

*** În cazul în care ai primit acest mesaj de mai multe ori, este pentru că partenerii și prietenii ONGiști ne ajută să diseminăm mesajul către publicurile lor. Iti multumim pentru intelegere si te rugam sa diseminezi mesajul nostru catre membrii din coalitiile / retelele din care faci parte.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.