Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Parteneriat 4mind Benefits – Groupama Asigurări pentru includerea serviciilor 4mind de sănătate emoțională în asigurările Groupama dedicate angajaților

0

Prin parteneriatul dintre 4mind Benefits și Groupama Asigurări, companiile din România pot oferi în premieră servicii de consiliere psiho-terapeutică întregii echipe, alături de restul beneficiilor incluse în asigurările Groupama de sănătate și de viață, încurajându-i astfel pe angajați să aibă grijă de sănătatea lor mintală și să rămână echilibrați emoțional.

Odată încheiată polița de asigurare, angajații au acces la platforma online 4mind și pot accesa serviciile în ritmul propriu, în funcție de nevoi, fie că preferă să discute cu un psihoterapeut sau coach în cadrul celor 4 sesiuni individuale incluse în pachet, se simt mai confortabil să apeleze la un asistent virtual, vor să citească sfaturi utile sau să practice exerciții pentru menținerea stării de bine.

2020 este de departe cel mai stresant an pentru forța de muncă de pretutindeni, anul în care presiunile generate de pandemia globală s-au suprapus peste factorii de stres de zi cu zi de la locul de muncă. Sunt din ce în ce mai mulți lideri de companii care se întreabă ce să facă în plus pentru a-i ajuta pe angajați să rămână sănătoși atât din punct de vedere fizic cât și emoțional. Prin includerea serviciilor 4mind în asigurările Groupama, companiile au la dispoziție o modalitate unică și facilă, la un preț convenabil, de a asigura tuturor angajaților acces la conținut relevant și consiliere într-o arie largă de probleme și provocări emoționale, cu ajutorul rețelei 4mind cu peste 50 de specialiști în psihoterapie și coaching”, a declarat Andreea Belenes, cofondatoare 4mind Benefits.

***

Despre 4mind Benefits

Startup-ul 4mind.ro este prima platformă românească cu beneficii de sănătate emoțională pentru angajați care oferă servicii variate de psihoterapie și coaching sub forma unui abonament. 4mind este prezent pe piață din aprilie 2020, când a lansat inițiativa pro bono de solidaritate în perioada crizei COVID-19 și a reușit să pună la dispoziția a 40.000 de angajați servicii de psihoterapie și coaching gratuite. Serviciile 4mind sunt disponibile ca abonamente corporate, oferite de companii angajaților și ca abonamente individuale, pentru persoane fizice.

www.4mind.ro

Facebook

LinkedIn

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.