Până pe 31 august te mai poți înscrie pentru donația de 500 de calculatoare a Ateliere Fără Frontiere

0

Au mai rămas doar câteva zile la dispoziție până pe 31 august, termenul limită de înscriere la etapa a doua a programului ASSOCLIC din acest an prin care Ateliere Fără Frontiere alocă 500 de calculatoare complete cu misiunea de a reduce decalajul informatic și de a sprijini categoriile defavorizate cu echipamente IT&C recondiționate în atelierul propriu.

Pentru această etapă ASSOCLIC pot aplica organizații neguvernamentale (asociații, fundații, federații), școli, licee, instituții de învățământ acreditate (facultăți/universități), grădinițe, muzee de stat, biblioteci de stat și instituții sociale care prezintă un proiect într-unul din domeniile eligibile: educaţie prin acces la IT&C, integrare/reintegrare – care stimulează autonomia persoanelor asistate prin acces la tehnologie, formare prin acces la IT&C sau alte proiecte care vizează un impact social în comunitate, urmând ca proiectele să fie evaluate de un juriu format din parteneri Ateliere Fără Frontiere. Rezultatele acestei etape vor fi afișate pe 14 septembrie.

Toate detaliile, Regulamentul de participare și înscrierile sunt disponibile pe website-ul dedicat www.assoclic.ro. Mai multe informații se pot gasi și pe pagina de Facebook sau contul Twitter.

A doua etapă din 2012 a programului ASSOCLIC este realizată cu sprijinul partenerilor financiari: Apa Nova și BRD Groupe Société Générale.

Parteneri operaționali pentru acest proiect sunt: Blancco, Ecotic, Snapshot by McCann PR, Microsoft Registered Refurbisher, cu sprijinul: The HUB Bucharest, RSC, România Pozitivă, Știri ONG, Fundația EOS, NESsT, Centras, Ce-Re, Techsoup și The Workshop.

Despre Ateliere Fără Frontiere România

Ateliere Fără Frontiere este o asociație română non-profit de inserție socio-profesională a cărei misiune este integrarea socio-profesională a persoanelor în mare dificultate, lupta împotriva risipei și poluării prin recondiționarea și reciclarea echipamentelor IT uzate și solidaritatea digitală prin donații de echipamente IT pentru proiecte educaționale și sociale.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează