Palatul “Cantacuzino” – Muzeul Naţional “George Enescu” va fi supus unui proces de consolidare

0

Palatul “Cantacuzino” – Muzeul Naţional “George Enescu” va fi supus unui proces de consolidare, restaurare şi amenajare, care va dura 24 de luni după semnarea contractului de execuţie a lucrărilor, anunţă Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, anunta Administratie.ro

Calea Victoriei Bucuresti

foto: Florin Ghinda

Clădirea va fi supusă unui amplu proces de cercetare şi analizare, revizuire, restaurare şi refacere a tuturor componentelor şi detaliilor arhitecturale, de la soclul clădirii până la învelitoarea din tablă de zinc, la tâmplăria din lemn sau metal a uşilor şi ferestrelor, la pardoseli şi tencuieli.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.