Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Oxigen remarchează trasee turistice în Leaota

0

”Dintre toate drumurile pe care le alegi în viață, asigură-te că unele dintre ele sunt pământ”, ne spunea John Muir.

Luna aceasta, Asociația Oxigen se implică într-un proiectul de remarcare în Munții Leaota, ca noi să avem mai multe drumuri ”pământești” pe care să mergem.

Remarcare
Inițiativa de remarcare declanșată de Oxigen are ca scop creșterea numărului de turiști si stimularea turismul în zonele Dâmbovița și Argeș, prin marcarea a 7 noi trasee turistice în Munții Leaota. La final, vom fi remarcat 30km de trasee turistice, ce vor încuraja creșterea numărului de turiști în zonă cu 50.000 anual.

Această inițiativă are ca motivație recunoașterea calităților Masivului Leaota: peisajul impresionant, flora și fauna bogate, traseele turistice cu grade de dificultate variate, precum și tradițiile și ospitalitatea localnicilor. Pentru că nouă ne plac traseele marcate ce fac frumusețea muntelui mai accesibilă, am ales să demarăm acest proiect, respectând normele de rigoare.

Acțiunea se va desfășura între 22-24 iulie, însă nu o întreprindem singuri, ci alături de cei 50 de voluntari ce își oferă energia și împărtășesc pasiunea pentru munte.

Acest proiect îl desfășurăm în parteneriat cu Serviciul de Salvamont Argeș.

Sponsorii noștri sunt cei de la Policolor, a căror vopsea va mâna turiștii pe drumul cel bun. Alături de ei, ne mai ajută Aqua Carpatica, ce se asigură că stăm hidratați, și Delaco, dându-ne energie.
De asemenea, le suntem recunoscători și voluntarilor care au făcut donații în contul nostru pentru acoperirea costurilor de masă ale voluntarilor.

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.